poze targul de imobiliare constructii si amenajari la cluj napoca

Targul de Imobiliare, Constructii si Amenajari la Cluj Napoca

Cluj , Cluj-Napoca. Vineri 21 Februarie 2014 - Duminică 23 Februarie 2014

Categorii: Targuri

Targul de Imobiliare, Constructii si Amenajari - Acasa de la A la Z @ Cluj-Napoca

Editia a 3-a a Targului de Imobiliare, Constructii si Amenajari va avea loc, anul acesta, in weekendul 21 - 23 februarie in incinta Polus Center Cluj.

Orar: 10 - 22.

Ca si pana acum, clujenii vor fi intampinati cu oferte variate de locuinte gata construite in ansambluri de apartamente cu 1, 2 sau 3 camere din zone diverse ale Clujului. Puteti opta pentru o locuinta intr-o zona ultracentrala la preturi incepand de la 1.200 euro/mp sau o zona periferica la preturi semnificativ reduse.

De asemenea, pentru cei care doresc sa construiasca in regim propriu, vom avea expozanti care pun la dispozitia clujenilor casa completa. “O singura firma poate sa: achizitioneze terenul dorit, sa construiasca locuinta conform specificatiilor, sa o finiseze si mobilize si sa aranjeze spatiul exterior. Practic clientul primeste casa la cheie in decursul a catorva luni sau, in functie de bugetul alocat” au declarat organizatorii.

Pentru partea de amenajare, expozantii prezinta solutii de incalzire neconventionala, precum seminee, pompe de caldura, incalzire in pardoseala sau panouri solare si fotovoltaice.

“Ne indreptam atentia spre mijloacele ecologice de incalzire, incercam sa aducem cat mai multi expozanti care sa ofere solutii complete si eco pentru clujenii care construiesc” au mai declarat organizatorii.

Editia a 3-a a Targului “Acasa de la A la Z” are ca partener principal pe unul dintre cei mai importanti retaileri de pe piata autohtona a materialelor de constructii si finisaje: Compania Ambient, care ofera familiilor solutia de incredere in proiectele de constructie sau renovare”.

Mai multe detalii: http://www.baboom.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 2252 zile, 28 Ian. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
boy harsher us hide us

Boy Harsher [us], Hide [us]

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 2 Aprilie 2020
david garrett

David Garrett

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 23 Octombrie 2020
baricada folk

Baricada Folk

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 1 Ianuarie 2021
cluj atelier desen cu emisfera dreapta cu iudita pelea

Cluj. Atelier Desen cu emisfera dreapta cu Iudita Pelea

Cluj, Cluj-Napoca. 26 Mar 2020 - 29 Mar 2020
  • Ai ceva de zis?

    .