poze  coala incepe la polus

Școala începe la Polus!

Cluj , Floresti. Sâmbătă 14 Septembrie 2013 15:00 - Duminică 15 Septembrie 2013

Categorii: Alte Evenimente

Școala începe la Polus!

Anul acesta școala începe la Polus! Timp de două zile, copiii sunt invitați să participe la cursurile speciale unde pot câștiga numeroase premii.

În zilele de 14 și 15 septembrie micuții se vor distra la cursurile de istorie, fotografie, de dezvoltare personală sau de engleză, ce se vor desfășura după următorul program:

Curs de istorie - este dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 15 ani și va avea loc în Piațeta Matei Corvin din Polus Center, lângă Biroul de Informații, între orele 15.00 – 19.00.

Aici, micuții vor afla de la membrii asociației Datina Străbună multe informații din istoria poporului nostru și vor avea ocazia să vadă o mulțime de obiecte istorice autentice. În plus, cei mai norocoși participanți pot câștiga prin tragere la sorți unul din cele 4 e-Book Readere puse în joc.

Cursul de fotografie – Copiii cu vârsta cuprinsă între 8 și 19 ani vor învăța tehnici și vor desluși tainele artei fotografice alături de reprezentanții Yellow Store. Cursul va avea loc în zona de food court a centrului comercial între orele 15.30 – 17.00, iar înscrierile se vor face între orele 15.00 - 15.30 în zona de eveniment. La finalul cursului, toți copiii înscriși vor avea șansa să plece acasă cu unul din cele 10 premii promoționale oferite de Yellow Store sau cele două mari premii constând în două aparate foto Nikon COOLPIX L27. În plus, fiecare participant la cursul de fotografie va primi câte un magnet Yellow Store.

Curs de limbă engleză – reprezentanții Helen Doron îi așteaptă pe toți prichindeii cu vârsta cuprinsă între 2 și 10 ani să participe la un workshop creativ și educativ în limba engleză. Micuții se vor distra și vor putea câștiga și unul din cele 4 cursuri de limbă engleză de o lună oferite de Helen Doron. Cursul va avea loc în Piațeta Matei Corvin din Polus Center, lângă Biroul de Informații, între orele 15.00 – 19.00.

Curs de dezvoltare personală – acest atelier de lucru, marca CLEVER Children, organizat de Lifeniasium, îi va ajuta pe copii să-și descopere personalitatea și le va îmbunătăți abilitățile de comunicare în relațiile cu colegii și prietenii, profesorii și nu în ultimul rând, cu familia. Cursul ce este dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 13 ani se va desfășura în Piațeta Matei Corvin din Polus Center, lângă Biroul de Informații, între orele 15.00 – 19.00. Participanții vor putea câștiga una din bursele speciale oferite de către Lifeniasium: bursa „MBA-ul copiilor CLEVER” , „GO game for CLEVER kids” sau bursa „NLP training for successful kids”.

Mai mult, Lifenasium împreună cu Clubul de GO Sakata din Cluj le-au pregătit o surpriză copiilor prin organizarea unui concurs GO.
Acest joc multimilenar de strategie ce își are originea undeva în vechea Chină, este folosit în zilele noastre drept un deosebit instrument de educație, stimulându-le copiilor atât abilitățile logice, cât și cele creative, dar și personalitatea. Câștigătorul acestui turneu va primi o bursă integrală „Creative Thinking for kids” oferită de Lifenasium.

*Regulamentul evenimentului Școala începe la Polus! poate fi consultat pe www.poluscentercluj.ro

Mai multe detalii: http://www.poluscentercluj.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 545
vivo cluj napoca

Adaugat in urma cu 3313 zile, 02 Sep. 2013

Adaugat de VIVO! Cluj-Napoca

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 265

  • Ai ceva de zis?

    .