poze hobby weekend la polus center

Hobby Weekend la Polus Center

Cluj , Floresti. Sâmbătă 6 Aprilie 2013 10:00 - Duminică 7 Aprilie 2013

Categorii: Alte Evenimente

Hobby Weekend

Cei mari și cei mici sunt invitați în perioada 6-7 aprilie la Polus Center să își practice hobby-ul preferat.
Dacă ești pasionat de jocuri de societate, de speedcubing, de lego sau fotografie, la Polus ai șansa să concurezi și să câștigi o mulțime de premii. Indiferent de ce vârstă ai, vino și participă și tu la una dintre activitățile pregătite la Hobby Weekend.

Ai de ales între:

Campionat Național de Carcassonne-etapa locală

Fanii jocului de societate Carcassonne sunt provocați la o confruntare la etapa locală a Campionatului Național ce va avea loc în zona de food court a centrului comercial Polus în data de 6 aprilie, între orele 14.00-18.00.
25% dintre participanți vor merge mai departe în finală. Persoana care câștigă finala va reprezenta România la Campionatul Mondial.
Ce înseamnă acest lucru? Pe lângă presiunea cea mare că toți pasionații jocului din țară îți țin pumnii și așteaptă să devii campionul mondial, vei avea drumul asigurat la Târgul de Jocuri din Essen. În plus, va fi asigurată cazarea și intrarea la târg.
Mai multe detalii despre campionat, regulament și modalitatea de înscriere puteți găsi pe www.cutia.ro sau http://www.facebook.com/cutia.ro.

Workshop de fotografie

Dacă ești pasionat de fotografie, vino pe 7 aprilie, ora 16.00, în zona de food court a Polus Center să afli de la lectorul Yellow Store, Mihai Biriș, cum fotografia poate fi și hobby-ul tău.
Vom vorbi despre aparate foto și cum poți păstra amintirea momentelor frumoase din timpul tău liber prin obiectivul aparatului de fotografiat. Partea teoretică va fi urmată de parte practică, de fotografierea efectivă a activităților desfășurate la Polus.
Pentru înscrieri, accesați pagina Facebook a Yellow Store: http://www.facebook.com/yellowstore .

Romanian Speedcubing Open 2013 - Concurs de cub Rubik

Maeștrii cubului Rubik revin la Polus Center sâmbătă, 6 aprilie și duminică, 7 aprilie între orele 10.00-18.00 în Piațeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informații.
Alătură-te și tu la cea de-a 4-a ediție a celui mai mare concurs de cub Rubik din România din decursul unui an. Oricine este binevenit să se înscrie și să participe, indiferent de timpii pe care îi are. Ca spectator veți putea vedea rezolvări rapide, cu o singură mână sau legat la ochi, printre probele ce vor avea loc.
Mai multe detalii despre campionat, regulament și înscrieri găsiți pe www.speedcubing.ro.

Prezentare jocuri de societate Găinușa Buclucașă și Pickomino

Vino și descoperă jocurile de societate pregătite de cutia.ro sâmbătă, 6 aprilie, și duminică, 7 aprilie, între orele 14.00-18.00.
cutia.ro va prezenta câteva jocuri de societate noi pentru copii din gama Drei Magier, precum Labirintul Magic, Gașca de purceluși, jocuri extrem de amuzante, cu reguli simple dar totuși foarte distractive dar și deja îndrăgitele jocuri Găinușa Buclucașă și Pickomino.
Cu aceste jocuri dar și altele cutia.ro îi așteaptă pe iubitorii jocurilor de societate de toate vârstele să le încerce.
În plus, fiecare participant va primi un număr pe baza căruia va participa la o tombolă la finalul fiecărei zile unde fericiții câștigători vor fi premiați cu jocuri de societate din partea cutia.ro

Construiește orașul LEGO CITY!

Intră în lumea LEGO City! Sâmbătă, 6 aprilie și duminică, 7 aprilie, între orele 14.00-18.00 toți prichindeii sunt invitați să construiască orașul LEGO City în zona de food court a Polus Center.
Cei care vor da o mână de ajutor în construirea orașului LEGO vor primi premii surpriză.
În plus, nu rata broșura cu minibanda desenată și intră în concursul organizat de LEGO și Dinoland.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 808
Cuvinte cheie: Floresti
vivo cluj napoca

Adaugat in urma cu 4047 zile, 25 Mar. 2013

Adaugat de VIVO! Cluj-Napoca

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 265

  • Ai ceva de zis?

    .