poze traieste o noua experienta de shopping cu vivo cluj napoca

TRĂIEŞTE O NOUĂ EXPERIENŢĂ DE SHOPPING CU VIVO! CLUJ-NAPOCA

Cluj , Floresti. Luni 30 Ianuarie 2017 10:00 - Duminică 5 Februarie 2017

Categorii: Alte Evenimente

TRĂIEŞTE O NOUĂ EXPERIENŢĂ DE SHOPPING CU VIVO! CLUJ-NAPOCA

VIVO! Cluj-Napoca îți aduce o nouă experiență de shopping! Fie online, fie direct din magazine, știm cât de mult îți place să faci cumpărături. Este o plăcere să pornești în căutarea unor noi articole vestimentare, accesorii sau obiecte decorative care să se transforme mai apoi în preferatele tale. Așa că ne-am gândit să îți aducem o nouă experiență de shopping!

Te așteptăm din 16 ianuarie până pe 5 februarie, la VIVO! Cluj-Napoca să îți faci cumpărăturile obișnuite în schimbul unei noi experiențe de shopping.

Noi ți-am pregătit o mulțime de premii care schimbă total regulile după care îți făceai cumpărăturile până acum.

Pregătește-te! În prima săptămână a campaniei “O nouă experiență de shopping”, 16-22 ianuarie, facem noi cumpărăturile pentru tine! Dacă norocoul e de partea ta, ai ocazia să câștigi unul dintre cele 7 carduri de câte 200 lei, să ne spui care sunt produsele pe care ți le dorești - iar noi ți le aducem direct acasă! Sau poți să fii câștigătorul unui card în valoare de 100 lei dintre cele 7 puse la dispoziție pentru ca tu să îți faci cumpărăturile în oricare dintre magazinele tale preferate din cadrul VIVO! Cluj-Napoca.

În a doua săptămână ne pregătim să facem cumpărături fulger! Dacă câștigi unul dintre cardurile în valoare de 300 lei, fuga! Ești provocat la cumpărături contra-cronometru! Tot în a doua săptămână, poți face parte dintre câștigătorii unuia dintre cele 7 carduri de cumpărături de 100 de lei și îți poți cumpăra orice îți dorești, în cât timp crezi tu că e nevoie.

În ultima săptămână pregătește-te de o întâlnire cu bloggerii de fashion şi lifestyle Ioana Chişiu şi Laszlo Nagy (stilmasculin.ro). Nu numai că îți cumperi o nouă ținută, dar ai ocazia să primești sfaturile unuia dintre cei doi consultanţi vestimentari. Ți-am pregătit 7 sesiuni de shopping în valoare de 500 lei pe care să îi cheltui alături de Ioana sau Laszlo. Chiar și în ultima săptămână mai ai ocazia să câștigi unul dintre cele 7 carduri de cumpărături în valoare de 100 lei pe care să îi cheltui cum îți dorești în incinta VIVO! Cluj-Napoca.

Ce trebuie să faci pentru a participa?

În primul rând, să păstrezi bonul emis de către un oricare magazin din incinta VIVO! Cluj-Napoca. Indiferent de valoarea acestuia, te poți înscrie în concurs pentru a câștiga unul dintre premiile care îți aduc o nouă experiență de shopping! Fuga la Biroul de Informații cu bonul de cumpărături și înscrie-te!

Acum că ai bonul, doar câțiva pași simpli te mai despart de unul dintre cele 42 premii!
- un act de identitate valabil, în original (Carte de identitate, pașaport sau buletin de identitate)
- formularul de înscriere completat prin intermediul aplicaţiei pusă la dispoziţie pe ecranul interactiv expusă la Biroul de Informaţii.
- răzuiește logo-ul VIVO! Cluj-Napoca de pe aplicație și afli pe loc dacă ești câștigător
- dacă ai câștigat, e timpul să extragi un bilețel din bolul transparent pentru a afla care este premiul tău.

Simplu și ușor devii câștigător!

Vino să îți faci cumpărăturile la VIVO! Cluj-Napoca.

Mai multe detalii: http://www.vivo-cluj.com

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 821
Cuvinte cheie: Floresti
vivo cluj napoca

Adaugat in urma cu 2637 zile, 30 Ian. 2017

Adaugat de VIVO! Cluj-Napoca

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 265

  • Ai ceva de zis?

    .