poze transilvania rally la polus center

Transilvania Rally la Polus Center

Cluj , Floresti. Joi 19 Iunie 2014 20:00 - Sâmbătă 21 Iunie 2014

Categorii: Alte Evenimente

Transilvania Rally la Polus Center

Centrul comercial din inima Transilvaniei va găzdui și anul acesta o probă super specială din cadrul Transilvania Rally 2014, etapa a patra din Campionatul Național de Raliuri Dunlop.

Sâmbată, 21 iunie 2014, în a doua zi a raliului, începând cu ora 19.15, în parcarea centrului centrului comercial se va desfășura ultima probă super specială a competiției, transmisă în direct de Digi Sport. Proba va fi urmată de festivitatea de premiere a echipajelor câștigătoare și multe alte surprize pregătite de organizatori.

În plus, în cadrul festivității, se va acorda marele premiu al loteriei publicitare ”Shopping cu destinația Finlanda”, organizată de Polus Center Cluj.

Mai multe detalii despre competiție găsiți pe www.transilvaniarally.ro.

*ATENȚIE!
Pentru siguranţa dumneavoastră şi buna desfăşurare a competiţie vă rugăm să respectaţi indicaţiile oraganizatorilor, oficialilor şi ale jandarmilor. Vă rugăm să respectaţi zonele marcate cu bandă. Nu uitaţi să supravegheaţi copiii. Staţi în spatele marcajelor pentru public şi cooperați cu oficialii raliului. În cazul nerespectării acestor sfaturi, raliurile pot deveni periculoase şi se pot creea incidente grave!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 497
Cuvinte cheie: Floresti
vivo cluj napoca

Adaugat in urma cu 3593 zile, 19 Iun. 2014

Adaugat de VIVO! Cluj-Napoca

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 265

  • Ai ceva de zis?

    .