poze concurs pe www poluscentercluj ro

Concurs pe www.poluscentercluj.ro

Cluj , Floresti. Miercuri 2 Februarie 2011 - Luni 28 Februarie 2011
str.Avram Iancu nr. 492-500

Categorii: Jocuri si Concursuri

Concurs pe www.poluscentercluj.ro


Polus Center şi Exquisite te provoacă la un nou concurs!

Intră pe http://poluscentercluj.ro/ro/contests.html până pe 28 februarie 2011, răspunde corect la întrebarea concursului şi poţi câştiga un set living compus din canapea şi masă oferite de către Exquisite!

Setul de living este realizat manual în integralitate din impletitură de zambilă de apă. Este excelent pentru a umple de viaţă orice încăpere spaţioasă. Poate fi folosit a...tât ca mobilier pentru living cât şi pentru lobby-uri, cafenele, pub-uri sau orice altă locaţie care doreşte să le ofere oaspeţilor o imagine caldă şi primitoare.

Mobilierul şi obiectele decorative Exquisite provin din fascinanta regiune a sud-estului Asiei, din ţări precum Vietnam, Cambogia, Laos, Thailanda, Indonezia, Malaezia. Toate produsele sunt lucrate manual după metode tradiţionale abordând însa atât stilul oriental cât și pe cel european și dând oricărui spațiu un aer cald și natural. Mobilierul din lemn de acacia şi împletitură de zambilă de apă se caracterizează prin calitate, confort, rezistenţă îndelungată şi flexibilitate naturală. Acest mobilier se adaptează oricărui spaţiu creând o placută senzaţie de intimitate şi confort

Mai multe detalii: http://poluscentercluj.ro/ro/contests.html

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1102
Cuvinte cheie: Concurs , Fun , Polus , shopping , Evenimente Floresti

Eveniment postat de organizator

vivo cluj napoca

Adaugat in urma cu 4824 zile, 02 Feb. 2011

Adaugat de VIVO! Cluj-Napoca

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 265

  • Ai ceva de zis?

    .