poze refrene de zapada

REFRENE DE ZĂPADĂ

Cluj , Turda. Joi 19 Decembrie 2019
Fabrica de Timp Liber, Piaţa Romană nr. 16-18

Categorii: Muzica si Concerte

ONE WOMAN SHOW MUZICAL cu soprana ARONA BOGDAN

Vino alături de soprana ARONA BOGDAN la o ...bulgăreală muzicală cu Refrene de zăpadă, joi, 19 decembrie 2019, începând cu ora 19:00, în Turda, la Fabrica de Timp Liber, în Piaţa Romană nr. 16-18!

Reîntoarsă în oraşul natal, după o carieră de succes de peste 20 de ani pe importante scene lirice ale lumii şi decisă să se dăruiască celui mai îndrăgit public posibil: cel de... ACASĂ, soprana ARONA BOGDAN îşi propune un proiect artistic inedit şi provocator pentru sine, un one woman musical show.

REFRENE DE ZĂPADĂ nu se încadrează deloc în tiparul spectacolelor de sezon, nefiind doar un concert cu câteva dintre cele mai îndrăgite şi de succes compoziţii clasice şi tradiţionale, colinde şi cântece de iarnă, din repertoriul internaţional şi românesc. În primul rând, REFRENE DE ZĂPADĂ este o poveste care te va face să mai guşti o dată bucuria diafană a copilăriei la întâlnirea cu fulgii şi să mai simţi cum fiorii fierbinţi ai dragostei topesc în suflet ţurţurii de gheaţă. Iar promisiunea artistei este că vei pleca de la spectacol încarcat cu spiritul autentic şi necomercial al Crăciunului şi cu o traistă de gânduri bune pentru Anul Nou. Iată de ce nu ai nici un motiv să ratezi acest spectacol!

Preţul biletului: 15 lei
Pentru elevi, studenţi şi pensionari: 10 lei

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/Arona-Bogdan-Official-634722236592414/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 514

Eveniment postat de organizator

arona bogdan

Adaugat in urma cu 1588 zile, 14 Dec. 2019

Adaugat de AronaBogdan

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

  • Ai ceva de zis?

    .