poze atelier croitorie de baza bluza tip ie

Atelier Croitorie de bază – bluza tip ie

Constanta , Constanta. Sâmbătă 8 Iulie 2017 12:00 - Sâmbătă 8 Iulie 2017
Helen Doron English Constanta Stefan cel Mare 128A, bl. F1, et. 1, Constanta, Romania

Categorii: Alte Evenimente

curs de croitorie

Asociația Work at Home Moms (http://wahm.ro/) invită mamele din Constanța la cel mai potrivit mix de teorie şi workshopuri practice, conceput special pentru cele ce gândesc intuitiv, învaţă eficient si respiră creativitate. Este vorba despre cursul Bluza tip ie, din cadrul cursului de croitorie de bază, alaturi de trainerul Irina Marangic. Cursul se va desfășura sâmbătă, 8 iulie, între orele 12:00 – 16:00, la sediul Helen Doron English Constanța Sud, Str. Ștefan cel Mare, nr. 128A.
Cursul își propune ca și persoanele care participă pentru prima dată la un atelier de croitorie să confecționeze această bluză comodă, ale cărei tipar și realizare sunt ușor de executat.
În partea practică a atelierului, participantele își vor lua măsurile, vor realiza tiparul în baza lor, îl vor transforma în șablon și vor croi și coase bluza în baza tutorialului primit. Ulterior, în ședința următoare, bluza poate fi personalizată cu broderie sau aplicații.
Costul cursului este de 70 lei, iar cursantele își vor aduce propria mașină de cusut și materialul și instrumentele necesare. Înscrierile se fac la adresa olivia.grigore@wahm.ro, persoanele înscrise primind și tutorialul aferent cursului.
Despre trainer:
Irina a fost maistru instructor și a predat lucru manual și croitorie vreme de 20 de ani, este proiectant de îmbrăcăminte și creator de bijuterii. Pasionată de obiectele vechi, făcute cu mult suflet și pasiune, s-a orientat încă din 2005 spre restaurare de obiecte textile vechi.
Acest eveniment este încă unul din seria cu care WAHM întâmpină mamele în vederea specializării, respecializării și a atelierelor practice ce au ca scop căpătarea unor noi deprinderi binevenite pentru începerea unui nou drum profesional, fie el de acasă sau nu. De-a lungul timpului, asociația a mai derulat sesiuni de consiliere pentru creșterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunțuri de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate și multe, multe alte idei pentru mamele întreprinzătoare.
Work at Home Moms este o inițiativă socială menită să susțină mamele cu idei și energie de lucru de acasă și pornește pe premisa că este extrem de important să modifice percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei, acordându-le șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual făcând uitată eticheta de ”femeie casnică”.
Despre proiectele derulate de asociație puteți afla mai multe pe www.wahm.ro iar pentru parteneriate media și informații despre evenimente puteți scrie la anca.spiridon@wahm.ro.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/263982740750148/

Pret bilet: 70 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 981
Cuvinte cheie: Constanta

Eveniment postat de organizator

anca spiridon

Adaugat in urma cu 2476 zile, 06 Iul. 2017

Adaugat de Miranda14747

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 94

Alte Evenimente din Constanta
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara Asfalt 20 de ani

Constanta, Constanta. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert trooper

Concert Trooper

Constanta, Constanta. Vineri 26 Aprilie 2024
concert celelalte cuvinte la constanta

Concert Celelalte Cuvinte la Constanta

Constanta, Constanta. Vineri 31 Mai 2024
zilele orasului constanta 2024

Zilele orasului Constanta 2024

Constanta, Constanta. 17 Mai 2024 - 19 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .