poze mobiquest 2019
poze mobiquest 2019

MobiQuest 2019

Constanta , Constanta. Duminică 1 Septembrie 2019 15:30 - Duminică 1 Septembrie 2019
punct de plecare promenada din vecinătatea sediului Radio Constanţa, visa- vis de Grupul statuar "Tinerețe"(Fete șezând) 1961, Sculptor Ada Geo Medrea

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 20/100

O căutare a comorii în fotoliu rulant pentru utilizatori şi non utilizatori

Asociaţia pentru Promovarea Egalităţii între Tineri ADAPTO are plăcerea de a vă invita la evenimentul MobiQuest 2019 - o căutare a comorii în fotoliu rulant pentru utilizatori şi nonutilizatori. Evenimentul, ajuns la cea de-a doua ediţie, se va desfăşura duminică 1 septembrie 2019, interval orar 16:30 – 18:30(participanţii sunt rugaţi să sosească la 15:30) pe faleza pietonală din staţiunea Mamaia.

Prin intermediul MobiQuest 2019 este lansată o provocare: lucrul în echipă de 2 persoane când cel puţin unul din coechipieri trebuie să utilizeze un fotoliu rulant. Sunt încurajate să participe persoane utilizatoare de fotoliu rulant şi voluntari temerari care vor să încerce să se deplaseze într-un fotoliu rulant pe perioada evenimentului. Doritorii care vor să facă parte din cei 100 de participanţi la MobiQuest(număr maxim de 50 de echipe) pot să se înscrie fie completând următorul formular online de participare http://tiny.cc/uo2obz, fie la punctul de plecare.

MobiQuest 2019 este o iniţiativă a Asociaţiei pentru Promovarea Egalităţii între Tineri ADAPTO şi este un sub-grant în cadrul proiectului "Make Europe Sustainable for All". Proiectul "Make Europe Sustainable for All" este finanţat de Programul de Educaţie pentru Dezvoltare şi Creştere a Gradului de Conştientizare al Directoratului General pentru Dezvoltare şi Cooperare din cadrul Uniunii Europene, şi combină expertiza şi experienţa a 25 de parteneri din 15 ţări europene, reţele europene sau globale, în perioada iulie 2017 - iunie 2020. În România proiectul este implementat de Fundaţia World Vision România.

Scopul evenimentului MobiQuest 2019 este conştientizarea necesităţii accesibilizării reale a oraşului Constanţa, fiind o continuare a eforturilor campaniei “Fault la Accesibilitate” (https://www.facebook.com/fault.la.accesibilitate/).

Iar în acest an MobiQuest este internaţional! Deoarece răsunetul evenimentului a ajuns peste hotare, sunt organizaţii care s-au hotărât să organizeze o căutare a comorii în fotoliu rulant şi în comunităţile lor. Până acum avem confirmate organizaţii din Zimbabwe şi Polonia.

Programul evenimentului:
a. Sosirea participanţilor la punctul de întâlnire 15:30,
b. Căutarea comorii în fotoliu rulant în zona pietonală din staţiunea Mamaia 16:30 – 18:30.

Traseul va avea ca punct de plecare promenada din vecinătatea sediului Radio Constanţa, vis-a-vis de Grupul statuar "Tinerețe"(Fete șezând) 1961, Sculptor Ada Geo Medrea. Participanţii, însoţiţi de voluntari, vor trebui să găsească indicii utilizând harta oferită. Aceştia vor trăi o situaţie obişnuită pentru un utilizator de fotoliu rulant, cei care îi însoţesc neintervenind decât dacă li se solicită acest lucru. Dacă există un reprezentant al presei care doreşte să participe la căutarea comorii ca non-utilizator, vă rugăm să ne anunţaţi deoarece dispunem de un număr limitat de fotolii rulante.

Mulţumim pentru sprijin: Rompetrol, Asociaţia Studenţilor Medicinişti şi Tinerilor Medici Constanţa şi Radio Constanţa, partener media.

Date de contact pentru informaţii suplimentare: adapto.evs@gmail.com sau 0723.493.368, persona de contact Raluca Oancea.
Vă aşteptăm!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/418220592143759/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1584

Eveniment postat de organizator

raluca oancea

Adaugat in urma cu 1193 zile, 29 Aug. 2019

Adaugat de Raluca11

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

  • Ai ceva de zis?

    .