poze grill fest

Grill Fest

Constanta , Constanta. Sâmbătă 29 Aprilie 2023 11:00 - Luni 1 Mai 2023
Intrarea Maior Șofran, Constanţa, Romania

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 1000/30000

Pentru prima dată în România, la Constanța, va avea loc cea mai nouă experiență de barbecue și muzică, Grill Fest, un eveniment care va reuni cei mai cunoscuți chefi, cele mai relevante branduri din industria cărnii și artiști de top din industria muzicală.

Grill Fest, cea mai nouă experiență de barbecue și muzică din România, are loc între 29 aprilie - 1 mai la ConstanțaPentru prima dată în România, la Constanța, va avea loc cea mai nouă experiență de barbecue și muzică, Grill Fest, un eveniment care va reuni cei mai cunoscuți chefi, cele mai relevante branduri din industria cărnii și artiști de top din industria muzicală.

Plaja Reyna din Constanța va întâmpina în cele 3 zile (29 aprilie, 30 aprilie și 1 mai) zeci de mii de iubitori de barbecue, dar și de muzică, pentru că cei mai mari artiști români vor urca pe scena evenimentului și vor crea o atmosferă de neuitat.

Programul pe cele 3 zile mai jos, după cum urmează:

sâmbătă 29 aprilie Spike și DJ Project 
duminică 30 aprilie Carla’s Dreams, Manuel Riva și Partydul Kiss FM
luni 1 mai Smiley și AlbWho

Vor fi peste 20 de chefi barbecue care vor bucura publicul Grill Fest cu performance-uri speciale și acțiuni inedite, printre aceștia: Orlando Zaharia, Iulian Olaru, Chef Manole, Alin Barabancea, Goran Milosevici, Mao, dar și Smokereală, D’ale Porcului și Frăția Ceaunelor.

Participanții la Grill Fest vor putea beneficia de activități sportive susținute de antrenori, sfaturi de nutriție de la specialiști în domeniu, concursuri pentru copii într-o zonă specială dedicată lor (kids area cu dulciuri, locuri de joacă și face make-up), dar și o zonă cu accesorii pentru grătar și produse specializate, standuri cu specialități barbecue din peste 50 de țări și peste 70 de tone de carne și zonă de lounge.

”Am participat la evenimente similare Grill Fest în ultimii ani în Brazilia, experiențe apreciate de un public numeros și mi-am dorit să aduc în România un astfel de concept care integrează barbecue, muzică, cei mai relevanți artiști, cei mai cunoscuți chefi într-un festival. Mă bucur că prima ediție va avea loc la Constanța și așteptăm publicul care va fi la mare să vină să descopere experiența complexă propusă de Grill Fest”, a declarat Eugen Capra, inițiator Grlll Fest și CEO Carnexpo.

Grill Fest este un eveniment organizat de Carnexpo, susținut de Kiss FM și prezentat de Marian Soci. Intrarea este liberă.

Mai multe detalii: https://grill-fest.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 364
Cuvinte cheie: Constanta

Eveniment postat de organizator

anamaria

Adaugat in urma cu 371 zile, 11 Apr. 2023

Adaugat de grillfest

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Constanta
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara Asfalt 20 de ani

Constanta, Constanta. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert trooper

Concert Trooper

Constanta, Constanta. Vineri 26 Aprilie 2024
concert celelalte cuvinte la constanta

Concert Celelalte Cuvinte la Constanta

Constanta, Constanta. Vineri 31 Mai 2024
zilele orasului constanta 2024

Zilele orasului Constanta 2024

Constanta, Constanta. 17 Mai 2024 - 19 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .