poze highschool fest edi ia a ix a

Highschool Fest ediția a IX-a

Constanta , Constanta. Sâmbătă 18 Aprilie 2015 16:30

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Alte Evenimente

Sâmbăta aceasta, fanii muzicii rock din Constanța sunt așteptați la un festival inedit în cadrul căruia vor avea loc o serie de concerte susținute de liceeni constănțeni


Șase dintre cele mai tinere și îndrăgite trupe de rock și pop-rock din Constanța vor concura sămbătă pe scena clubului Doors.
Exact așa cum ne-am obișnuit, și de această dată publicul va avea un rol foarte important în alegerea trupei câștigatoare, așadar, în timpul concertului fiecare trupă poate fi votată de catre susținătorii săi.
Formațiile participante care aspiră la premiul pentru cea mai bună trupă sunt: Block Six, Trupa 9, Defiance, Paradox Theory, Overflow și Shades of Indigo. Alături de acestea vor cânta și câștigători ai edițiilor precente. (The Top Hats, ediția a VIII-a, Treișpe Cuvinte, ediția a VI-a și Hangover, edițiile IV și V).
Pe 18 aprilie ne așteptăm la muzică live, multe premii dar și la personalități de excepție în juriu, printre aceste nume se numără și Vali Baran, solist instrumentist la “Teatrul Național de Operă și Balet”.
Evenimentul va avea loc în vacanța de Paști, pe 18 aprilie la ora 16.30 în clubul Doors iar prețul unui bilet este de 15 lei.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/713137482129559/

Pret bilet: 15 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 489

Eveniment postat de organizator

alex

Adaugat in urma cu 2104 zile, 14 Apr. 2015

Adaugat de alex09

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5

  • Ai ceva de zis?

    .