poze musical mamma mia
poze musical mamma mia

Musical MAMMA MIA!

Constanta , Constanta. Sâmbătă 26 Octombrie 2019 20:00 - Sâmbătă 26 Octombrie 2019
Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 1, Constanța 900196

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme , Alte Evenimente

„Mamma Mia!“ - unul dintre cele mai îndrăgite spectacole din lume va ajunge în aceasta toamnă și la Constanța, la Casa de Cultură a Sindicatelor, pe 26 octombrie 2019. Din distribuție fac parte nume celebre și consacrate din lumea artistică românească.

Loredana, Cornel Ilie, Anca Sigartău, Anca Țurcașiu, Adrian Nour, Ernest Fazekas, Ana Munteanu și Sebastian Seredinschi sunt doar câțiva artiști vibranți și iubiți de publicul din toată țara, care vor interpreta rolurile principale în celebra producție. Artiștii vor dansa și vor cânta alături de spectatori într-o poveste de dragoste romantică plină de energie, entuziasm, amuzament și culoare.

Biletele pot fi achiziționate în format electronic de pe Iabilet.ro sau din magazinele Flanco, Diverta, Cărturesti, precum și de la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor, la prețuri cuprinse între 80 de lei și 270 de lei, în perioada Early Bird valabilă până pe 31 august 2019 inclusiv.
Începând cu 1 septembrie 2019 biletele vor avea prețuri cuprinse între 90 de lei și 290 de lei.

În fiecare zi, în întreaga lume, au loc cel puțin 7 show-uri „Mamma Mia!“ însumând mii de reprezentații jucate în sute de țări de pe șase continente.
Astfel, pe 26 octombrie te așteptăm la Casa de Cultura a Sindicatelor, de la orele 19:30 (reprezentatia va începe la orele 20:00) să vizionezi un spectacol viu, plin de aventură căruia, cu siguranță, nu îi poți rezista. „Mamma Mia!“ înseamnă peste 200 de costume pentru toate cele 17 numere scenografice și o distribuție absolut excepțională:

DISTRIBUȚIE:
Loredana – Donna
Cornel Ilie – Sam
Anca Sigartău – Rosie
Anca Țurcașiu – Tanya
Adrian Nour – Bill
Ernest Fazekas – Harry
Ana Munteanu – Sophie
Sebastian Seredinschi – Sky

„Mamma Mia!“ prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Dar se confruntă cu trei posibile variante! Aşa că decide să-i invite pe micuţa insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neaşteptate, care vor crea multe momente amuzante.

Musicalul „Mamma Mia!“ a fost lansat în 1999 la Londra, în West End și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat și al doilea film Mamma Mia 2.

Mai multe detalii: https://www.iabilet.ro/bilete-mama/

Pret bilet: 80 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 748
ion nicoleta

Adaugat in urma cu 1647 zile, 30 Aug. 2019

Adaugat de events4ustar

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 28

Alte Evenimente din Constanta
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara Asfalt 20 de ani

Constanta, Constanta. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert trooper

Concert Trooper

Constanta, Constanta. Vineri 26 Aprilie 2024
concert iris

Concert Iris

Constanta, Constanta. Sâmbătă 23 Martie 2024
concert vunk de luni pana duminica

Concert Vunk - "De Luni Pana Duminica"

Constanta, Constanta. Marţi 12 Martie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .