poze concert caritabil provincialii

Concert caritabil Provincialii

Constanta , Constanta. Vineri 10 Noiembrie 2017
Club Phoenix

Categorii: Muzica si Concerte

Campania Music for Autism vă invită la concertul caritabil susținut de trupa Provincialii, vineri 10 noiembrie 2017, ora 21.30 în Club Phoenix Constanța.

Music for Autism, un proiect început în 2012 cu scopul de a sprijini copii cu autism si alte dizabilitati, care s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenumărate.

Fondurile strânse timp de 4 ani au ajutat la realizarea unui mini-laborator de cofetărie-patiserie pentru integrarea socio-profesională a tinerilor cu dizabilităţi din cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Albatros” Constanţa, la realizarea unei sali de stimulare senzoriala in Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Maria Montessori” Constanta şi la susţinerea unor terapii prin hipoterapie Asociaţia de Terapii Suportive Hipoterapia.

Scopul viitor al Campaniei " Music for Autism" este de a realiza o sală de muzică pentru copiii cu dizabilităţi din Centrele Şcolare pentru Educaţie Incluzivă din Constanţa..

https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania

Alatură-te de Campania "Music for Autism"
REZERVARI: 0730 617 787

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/124000318241384/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 746
Cuvinte cheie: Constanta
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 1923 zile, 25 Oct. 2017

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3639

  • Ai ceva de zis?

    .