poze rock christmas concert caritabil bucovina

Rock Christmas - concert caritabil Bucovina

Constanta , Constanta. Sâmbătă 21 Decembrie 2019 21:30
Club Phoenix, Cpt. Dobrila Eugeniu nr. 1

Categorii: Muzica si Concerte

Sâmbătă, 21 decembrie 2019, de la ora 21:30, trupa Bucovina vă invită la un concert caritabil care susţine Campania Music for Autism.

Bucovina este o formație de Folk Metal din Iași, România, fondată în anul 2000. Câştigătoare a numeroase premii METALHEAD Awards an de an şi cu un show sold out la Arenele Romane în 2015.
În deschidere va concerta trupa Paradox Theory.
Toate fondurile strânse se vor îndrepta către campania "Music for
Autism", prin care ne propunem demararea noilor proiecte din
cadrul Centrelor Şcolare pentru Educaţie Incluzivă Constanţa (achiziţionarea unor materiale didactice necesare terapiilor copiilor cu dizabilităţi)

7 ani de campanie, peste 40 de concerte susținute de artiști români, 5 beneficiari, 4 inaugurări, mai multe dotări și achiziții de materiale didactice și terapeutice.

MUSIC FOR AUTISM
Timp de șapte ani, nume mari din industria autohtonă de muzică rock-folk-pop s-au implicat pentru a duce la destinație scopul campaniei. “Music For Autism” a fost sprijinită prin concertele caritabile susținute de VAMA, Loredana Groza & Nadir, Vița de Vie, Cargo, Timpuri Noi, Berti Barbera & Nicu Patoi, Florin Chilian, Ada Milea, Desant, White Walls, Mihai Mărgineanu, Proconsul, Celelalte Cuvinte, Cargo, The R.O.C.K. ( Tribute AC/DC), CTC, Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Emeric Imre, The Model, Zdob și Zdub,
Taxi, Phoenix, Provincialii, etc.

Campania “Music for Autism”, un proiect început în 2012 cu scopul de a sprijini copiii cu autism si alte dizabilități, care s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenumărate.

1 din 68 de copii suferă de autism, iar datele înregistrate în ultimii ani în România indica o creștere continuă a numărului acestora. Iar dacă sistemul nu ajută, oamenii se ajută între ei!

Rolul acestei campanii este de a educa şi sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: “autismul sau orice altă dizabilitate înseamnă - contact şi comunicare limitată cu alte persoane şi interes foarte restrâns”.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/436725050369725/

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 862
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Constanta
corina hebristean

Adaugat in urma cu 1678 zile, 16 Dec. 2019

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

  • Ai ceva de zis?

    .