poze the fine o clock band la broadway cafe constanta

The Fine o`Clock Band la Broadway Cafe Constanta

Constanta , Constanta. Miercuri 6 August 2014 20:30
Broadway Cafe, B-dul Mamaia 335A(pasarela Sat Vacanta)

Categorii: Muzica si Concerte

The Fine o’Clock Band concerteaza miercuri, 6 august, incepand cu ora 20:30 la Broadway Cafe Constanta. Pret bilet: 20 Ron. Broadway Cafe se afla pe B-dul Mamaia nr. 335A, langa pasarela din Satul de Vacanta. https://www.facebook.com/TaissiaOfficial

The Fine o’Clock Band este o formula interesanta prin amestecul de generatii si de influente, gravitand intre jazz, blues si funk; pianistul Florin Bejan vine cu elementul de blues si funk, iar Taissia vine cu elementul de jazz.

Florin Bejan a fost membru fondator in trupa Trenul De Noapte; a colaborat cu Teodora Enache si chitaristul Jimmy El Lako pentru albumul "The Ballad of the Sensitive Plant". In Malta a cantat cu Marcian Petrescu sub numele The Storytellers. De-a lungul periplului sau muzical s-a intersectat cu artisti de diverse nationalitati: solista elena Eva Kesselring, poetul belgian Francisc Rasic si altii.

Taissia vine de peste Prut, cu un bagaj cultural divers. A absolvit Conservatorul din Bucureşti, dar a prins "microbul" jazz-ului in anii de studiu petrecuti la Iasi, cand frecventa studioul de la Casa Studentilor sub indrumarea lui Romeo Cosma. A participat la festivalul de jazz de la Sibiu, în 2005 si la festivalul studentesc de interpretare de la Brasov, unde a luat premiul I. A cantat alaturi de mari muzicieni de jazz precum Ion Baciu Jr., Vlaicu Golcea, Mircea Tiberian, Cristian Soleanu, Ciprian Pop, Razvan Cojanu, Tavi Scurtu, Capriel Dedeian, Albert Tajti si altii.

Gelu Gribincea este Onestean si face parte din generatia de muzicieni ai perioadei disco, anii 80’. S-a lasat corupt spre jazz, blues si funk de catre sus-mentionatul Florin Bejan.

Ciprian Leu si-a inceput activitatea muzicala in 1987 si a cantat alaturi de Sorin Chifiriuc, Eugen Caminschi, Walter Dionisie si altii.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/336051816561091/

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 566

Eveniment postat de organizator

broadwaycafe

Adaugat in urma cu 2132 zile, 04 Aug. 2014

Adaugat de cafeneauabroadway

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 45

Alte Evenimente din Constanta
conferin a constan a secrete de familie i traume emo ionale

Conferință Constanța. Secrete de Familie și Traume Emoționale

Constanta, Constanta. 26 Iun 2020 - 26 Iun 2020
seminar constan a secrete de familie i traume emo ionale

Seminar Constanța. Secrete de Familie și Traume Emoționale

Constanta, Constanta. 27 Iun 2020 - 28 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .