poze apocalipsa in 4 acte

APOCALIPSA IN 4 ACTE

Constanta , Constanta. Miercuri 5 Iulie 2017 20:00
B-dul alexandru Lapusneanu nr. 1

Categorii: Spectacole si Filme , Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 100/200

APOCALIPSA IN 4 ACTE

APOCALIPSA
IN 4 ACTE
Texte de Melia Cerchez Marin si Livia Taloi

Regia artistica: Melia Cerchez Marin
Distributia: Constantin Zamfirescu, Livia Taloi, Jean Lemne, Veronica Batca, Cristian Simion, Alin Brancu şi Lavinia Stoica

E premieră. Și încă ce Premieră. Una multiplă.
E Prima noastră coborâre “de pe Micul Ecran”, după ceva ani buni. O parte din gașca Trăsniților se avântă și în Lumea Teatrului pentru a vă arăta și alt potențial decât cel cu care v-ați obișnuit, fără însă a vă trăda așteptările legate de o seară neaoșă de comedie. E prima noastră ieșire din granițele Capitalei, prima dată când vă putem vedea și noi pe voi, nu doar invers, prima dată când vom putea să vă auzim râsetele “în direct”, prima dată când vom avea onoare să ne plecăm în fața aplauzelor voastre.
De ce vin oamenii la teatru? Să se distreze? Să se deștepte? Noi le propunem să le facă pe amândouă cu un remake al celui mai de succes Best-Seller al tuturor timpurilor:
APOCALIPSA DUPĂ IOAN!
Știm, de-atâtea ori au zis că vine încât nu mai crede nimeni. Doar noi.
O să petrecem împreună "ultimele ceasuri", plini de curaj, românește, că românii sunt curajosi, știm din istorie, după proverbele eroice “Capul ce se pleacă sabia nu-l taie, Fă-te frate cu dracu până treci puntea”... deci vom aștepta împreună să ne izbească Apocalipsa în piepturile noastre de aramă, dar nu ne vom lăsa, vom face mișto până la capăt, haz de necaz, cum e tradiția și poate vom supraviețui și de data asta!

Patru imagini diferite, ca patru piese de puzzle ce formează imaginea de ansamblu a stării de moment în spațiul nostru mioritic. Și nu numai.

Mai multe detalii: http://www.casadecultura-constanta.ro/detalii-spectacol-362/apocalipsa.html

Pret bilet: 60 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1412
Cuvinte cheie: Constanta
dragos dimof

Adaugat in urma cu 2573 zile, 01 Iun. 2017

Adaugat de gemeny_photos

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey
Evenimente Create: 82

  • Ai ceva de zis?

    .