poze fitness beauty lifestyle

FITNESS, BEAUTY & LIFESTYLE

Constanta , Constanta. Joi 3 Martie 2011 12:00 - Sâmbătă 5 Martie 2011

Categorii: Targuri

FITNESS, BEAUTY & LIFESTYLE

Prima editie Lifstyle, Beauty and Fitness Expo 2011, va reuni companii si profesionisti din domeniul de infrumusetare si mentinere a unui stil de viata sanatos.
Acest eveniment va fi o oportunitate excelenta pentru a consolida sau a imbunatati imaginea companiei dumneavoastra prin marketing, advertising, promotii, demostratii si lansare de produse dedicate infrumusetarii si unui trai sanatos,
Conform statisticilor Ministerului Sanatatii privind noi cazuri de imbolnavire in clasa de boli - nutritie si metabolism, in ultimii 5 ani acestea s-au dublat. Aceasta expozitie ofera un raspuns nevoii in continua crestere pentru un stil de viata sanatos si o nutritie echilibrata.
Din raportul Comisiei Europene - Together for Health : A strategic Approach for EU 2008-2013, reiese ca orientarea actuala este spre individualizarea nevoilor clientului si personalizarea serviciilor oferite si pentru aceasta am decis sa va oferim posibilitatea de a lua contact cu un numar cat mai mare de potentiali clienti si a analiza cerintele actuale ale unei piete dinamice.
Tematica Expozitiei
- Nutritie, produse naturiste si bio;
- Medicina alternativa;
- Spa-uri, saloane de infrumusetare si tanning;
- Sali de fitness si echipamente de fitness;
- Companii de asigurari medicale;
- Produse cosmetice, parfumerie si uleiuri esentiale;
- Saloane de body painting si tattoo;
- Chirurgie estetica;
- Produse si servicii de masaj si reflexoterapie.
Pachet stand de prezentare standard
Spatiu de expunere de 2m x 3m ce include pereti despartitori, spoturi luminoase, pazie cu denumirea firmei, masa si scaune, racordare la reataua electica, publicitate generala, paza generala, curatenie generala, ecusoane de participant si prezentarea firmei in catalogul evenimentului. Pret : 1454 lei + TVA.
- Pentru inscrierea la acest eveniment pana la data de 25 ianuarie se va aplica o reducere de 5% la costurile totale de participare.
- Rezervarile spatilor expozitionale se vor face in functie de data sosirii formularului de adeziune.
Servicii optionale
- Pagina de reclama in catalogul evenimentului
- Logo-ul companiei pe materialele publicitare ale targului (flyere, afise, bannere, invitatii etc.)

Echipa noastra de profesionisti, cu o vasta experienta in acest sector, peste 20 de ani de activitate in organizarea de targuri si expozitii, va sta la dispozitie pentru a transforma participarea la acest eveniment intr-o experienta placuta si profitabila la acest eveniment.

Mai multe detalii: http://www.expoconstanta.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2008
iulius cezar

Adaugat in urma cu 4342 zile, 09 Ian. 2011

Adaugat de valahul

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2249

  • Ai ceva de zis?

    .