poze piata taraneasca 100 natural traditional
poze piata taraneasca 100 natural traditional poze piata taraneasca 100 natural traditional poze piata taraneasca 100 natural traditional

Piata Taraneasca 100% natural traditional

Constanta , Constanta. Vineri 28 Ianuarie 2011 09:00 - Duminică 30 Ianuarie 2011
Al. Lapusneanu nr 1 Casa de Cultura a Sindicatelor

Categorii: Targuri

Perioada: 28 ianuarie - 30 ianuarie 2011 Locaţie: Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta, platoul exterior Piata Taraneasca revine anul acesta la Constanta, in locul obisnuit, cu bunatati traditionale, naturale, dupa vechi retete din satele romanesti si nu numai.


Te asteptam conform traditiei targului cu muzica, voie buna si gratare incinse sa mananci si sa iei acasa fel de fel de bunatati, dupa pofta si pe degustate, caci asa e obiceiul pe la piata taraneasca.

Sunculita, pastrama de oaie si de vitel, carnati de casa fel de fel, caltabosi, toba si salam de casa, dupa retete din Ardeal, Banat si Bucovina, branza de burduf si in coaja de brad, cas, urda dulce, cascavele si telemea de prin Bran Moeciu si Marginimea Sibiului, direct de la ciobani, prajituri de casa tocmai de la Maramures, palinca adevarata, vin, turta dulce si covrigi, magiun de Topoloveni, dulceata si cozonaci de la Suceava si alte fel de fel de bunatati gasesti la Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta, de vineri pana duminica.

Si ca sa bucuram toti pofticiosii va imbiem cu delicii traditionale italienesti, dulciuri unguresti si alte surprize gastronomice si terapeutice.

Alaturi de producatori, mesteri populari va asteapta cu standuri de artizanat, oale de lut pentru sarmale, obiecte de lemn, cojocele, sticlarie, multe si felurite obiecte.

Eveniment organizat in parteneriat cu Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta.
Paza evenimentului este asigurata de Nei Guard
Parteneri media: Neptun TV, Constanta TV, Radio Constanta, Radio Romania Actualitati, Radio Antena Satelor, Adevarul de Seara, Telegraf de Constanta, Observator de Constanta, Ziua de Constanta, Cuget Liber, Replica


 

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1453
Cuvinte cheie: Constanta

Eveniment postat de organizator

tactic events

Adaugat in urma cu 4334 zile, 20 Ian. 2011

Adaugat de TacticEvents

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 17

  • Ai ceva de zis?

    .