poze targ bio art natura carrefour constan a

TÂRG BIO ,, ART NATURA,, -CARREFOUR CONSTANȚA

Constanta , Constanta. Joi 20 Februarie 2014 10:45 - Duminică 23 Februarie 2014

Categorii: Targuri

Alimente bio, produse tradiţionale, suplimente nutritive naturale, vitamine, dulciuri, băuturi, ceaiuri, produse dietetice şi nelipsitele produse pentru îngrijirea corporală

În perioada 20 – 23 februarie 2014, în Galeria Tom a Centrului Comercial CARREFOUR CONSTANȚA, se va desfășura TÂRGUL BIO ,,ART NATURA,,un concept creat ca o simbioză a artei cu natura.
În cadrul târgului, expozanții vor avea ocazia să interacționeze cu publicul larg interesat de produsele și serviciile necesare unui stil de viață sănătos și natural.
ART NATURA este un eveniment dedicat vietii sanatoase intrucât, e bine știut că, o viață sănătoasă necesită o alimentație cât mai naturală în strânsă legatură cu un spirit echilibrat.
Vizitatorii se vor putea informa, vor putea testa și cumpara produse, vor avea parte de sesiuni de consiliere nutritionala, workshop-uri, testări de produse, etc.
Cumpărătorii au la dispoziţie o gamă largă de produse ce cuprinde alimente bio, produse tradiţionale, suplimente nutritive naturale, vitamine, dulciuri, băuturi, ceaiuri, produse dietetice şi nelipsitele produse pentru îngrijirea corporală.
Datorita locației în care se desfășoară, evenimentul le oferă vizitatorilor avantajul de a îmbina, în mod eficient și agreabil, cumpărăturile și relaxarea cu o expoziție cu vânzare de produse, tehnologii și servicii, la cele mai înalte standarde calitative.

Detalii si inscrieri:
MIrela Dogaru
0755 722 489

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/613910878658731/?context=create&ref_dashboard_filter=upcoming#

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 797
Cuvinte cheie: Constanta
mirela dogaru

Adaugat in urma cu 3238 zile, 27 Ian. 2014

Adaugat de Mirela11887

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 29

  • Ai ceva de zis?

    .