poze targ expozitie de produse romanesti

TARG - EXPOZITIE DE PRODUSE ROMANESTI!!!

Constanta , Costinesti. Miercuri 7 August 2013 09:00 - Duminică 11 August 2013
Costinesti, Aleea din zona Radio Vacanta

Categorii: Festivaluri , Targuri , Alte Evenimente

Târg naţional cu vânzare de bunuri de larg consum organizat de firma OZZY GRUP

Ozzy Grup, Primaria Costinesti si Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral va invita la cea de-a IV-a editie a “Targului de produse romanesti” din statiunea Costinesti, in perioada 7-11 august 2013. Targul general cu vanzare de bunuri de larg consum ofera turistilor de pe litoral, pe parcursul a cinci zile, oportunitatea de a face cumparaturile direct de la producatori. Evenimentul se doreste o intoarcere la traditie, promovarea si sprijinirea producatorilor si produselor romanesti pe litoral si nu numai. Renuntarea la “chici”, incurajarea tinerei generatii ca nu e rusinos sa fi roman, sa te imbraci si sa te porti romaneste.

La „Targul de produse romanesti” din statiunea Costinesti turistii sunt asteptati cu o gama larga de produse de calitate. Producatori din toate colturile ţării, isi expun produsele pentru vanzare si degustare timp de cinci zile. Nu vor lipsi nici cadourile gastronomice de pe mesele producatorilor: turta dulce, prajiturile, placintele si alte bunatati. De asemenea turistii veniti la mare in aceasta perioada gasesc la targ şi obiecte mestesugaresti fabricate cu mult suflet si migala de mesteri populari, icoane ortodoxe sculptate manual, produse cosmetice şi de întreţinere a sănătăţii, bijuterii handmade, obiecte de decor si accesorii...sunt doar cateva dintre surprizele cu care sunt asteptati la „Targul de produse romanesti” turistii veniti in statiunea Costinesti.

Bijuteriile sunt lucrate cu mult bun gust, fiind confectionate din pietre naturale, pietre semipretioase, de diverse culori (albastru, alb, rosu, verde, roz, mov, grena), avand atasate perlute, elemente swarovski sau din argint.
La targ, creatorii de bijuterii handmade aduc cu ei piese prefabricate, asa ca pot fabrica o bijuterie unicat in cateva clipe.

Pe lângă trendurile verii, producatorii prezinta si propunerile pentru suveniruri unicat: obiecte speciale, realizate în maniera handmade, care reflecta personalitatea fiecaruia - enigmatica, vesela, eleganta, copilaroasa, colorata, mereu doritoare de lucruri noi.

Pe parcursul expozitiei se vor oferi cadouri surpriza din partea firmei Ozzy Grup, Primariei Costinesti si Administratiei Bazinale de Apa Dobrogea Litoral.

TARGUL DE PRODUSE ROMANESTI isi asteapta vizitatorii cu produse de calitate la preturi de producator, expuse in diverse variante, menite sa aduca pe litoral spiritul de traditie.

Turistii aflati pe litoral sunt asteptati sa viziteze standurile expozitionale de pe Aleea din zona Radio Vacanta, in apropiere de Obelisc. Targul va fi deschis zilnic in perioada 7– 11 august, cu un program de vizitare intre orele 09:00 - 24:00 si acces gratuit.

Deviza expoziţiei: ”Vreau sa fiu roman! ”la Costinesti

Pentru detalii si inscrieri: SC OZZY GRUP SRL
Telefon: 0740 047 938, 0731 569 911
Email: raluca_jurca@ozzygrup.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 808
Cuvinte cheie: Costinesti

Eveniment postat de organizator

ozzy grup

Adaugat in urma cu 2507 zile, 25 Iul. 2013

Adaugat de Ozzy Grup

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 25

  • Ai ceva de zis?

    .