poze concert duffy la mamaia

Concert Duffy la Mamaia

Constanta , Mamaia. Vineri 26 Iunie 2009 20:00
Plaja H2O - Orange PrePay Party

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte

Cantareata galeza va concerta pentru prima oara in Romania vineri, 26 iunie, de la ora 20:00, la Orange PrePay Party, intr-un eveniment cu intrarea libera oferit de Orange pe plaja H2O din Mamaia.

Fanii vor putea fredona impreuna cu Duffy hituri precum Mercy, Rain On Your Parade, Serious sau Warwick Avenue la concertul ce face parte din turneul de promovare al album-ului senzatie Rockferry.

La un an de la lansare, artista de origine galeza se bucura de aprecierea criticilor muzicali si a fanilor din intreaga lume, care au cumparat peste 5,5 milioane de discuri. Duffy, care implineste 25 de ani cu doar 3 zile inaintea concertului din Romania, a primit recunosterea internationala odata cu decernarea premiului Grammy pentru Cel mai bun album pop si a altor 3 Brit Awards pentru Cel mai bun debut, Cea mai buna voce feminina si Cel mai bun artist britanic.

La nivel international, albumul Rockferry a fost cel mai bine vandut material al unei artiste Universal Music in 2008.

Concertul artistei face parte din seria evenimentelor muzicale de succes Orange PrePay Party, incepute in 2007 si care au adunat pana acum peste 60.000 de spectatori. Orange Pre Pay Music este o oferta lansata in parteneriat de Orange si Universal Music Romania si a fost sarbatorita in fiecare an prin-un concert de exceptie.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2051
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Mamaia
vinsieu

Adaugat in urma cu 5443 zile, 23 Iun. 2009

Adaugat de VinSiEu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 178

  • Ai ceva de zis?

    .