poze vin descult wine seafood fest

Vin Descult, Wine & Seafood Fest

Constanta , Mamaia. Vineri 20 Iulie 2018 - Duminică 22 Iulie 2018

Categorii: Festivaluri , Alte Evenimente

Wine-in-Business în parteneriat cu Zanzibar Beach organizează Evenimentul Vin Desculț, o experiență unică de vin&fructe de mare în nisip, pe Strada D13, Mamaia-Sat, în perioada 20-22 iulie 2018

Puteți să vă întrebați ce veti găsi acolo! Un stand cu mâncare în mijlocul spațiului de prezentare unde puteți servi scoici și alte fructe de mare și un alt stand cu vinuri românești atent selectate pe care le puteți degusta, precum și standuri individuale ale producătorilor de vin din Romănia. Vinimondo Distribution va fi responsabil de etichetele de import, iar vinurile și mâncarea grecească va fi asigurată de Greeka Terra Wines.
Prețul unui bilet este de 50 Ron/persoană/zi, vă oferim și bilete early-birds pentru toate cele 3 zile la preț de 110 Ron/persoană/3 zile până in data de 12.07.2018, iar peste această dată biletul pentru cele 3 zile va costa 130 Ron/persoană/3 zile, la fața locului biletul va costa 50 Ron/persoană/zi. Vă rog să țineți cont de faptul că nu putem accepta plata cu card la fața locului, procurarea biletelor se va putea face doar cash.
Prețul include un pahar de degustare, o apă minerală de 0,5 l, un voucher pentru mâncare și 3 vouchere pentru vin ( 1 voucher vin = 50 ml). După degustarea celor 3 probe aveți posibilitatea să achiziționați vinul preferat la pahar sau sticlă de la standurile participante, la un preț convenabil și bine răcite.
În incintă veti avea la dispoziție mese și perne în nisip. La urma urmelor vom fi pe plajă!
Veți avea șansa să alegeți din următoarele stiluri de vin: albe cu alcool scăzut, roseuri și roșii fructate, spumante la temperaturi arctice și rosii cu corp mediu.
A doua zi va fi specială, BYOB party, veti putea achiziționa la sticlă (una sau mai multe) vinul preferat din selecția de vinuri făcută de Wine-in-Business,la intrare în incintă sau la standuri după ce ați prezentat biletul de intrare.Vinurile vor avea prețuri convenabile.
Cod vestimentar: desculț, cămașă albă sau tricou, pantaloni lungi sau scurți colorați, rochii sau pareo, nu vom permite accesul în costum de baie. Asigurați-vă că folosiți recipientele de gunoi create special pentru mucurile de țigară și flacoane. Regula pentru apă minerală: biletul de intrare asigură un flacon de 0,5 l, restul trebuie să le procurați contra cost.
Dacă aveți întrebări vă rog să ne contactați cu încredere!

Program:

20 iulie 2018 – 17.00 - 23.00, degustare, stand cu mâncare grecească, business, achiziționare de vin la fața locului
21 iulie 2018 – 17.00 - 23.00, stand cu mâncare, BYOB – Buy Your Own Bottle party( din vinurile cramelor prezente, cumpărate la intrare sau standuri)
22 iulie 2018 – 17.00 - 23.00 degustare, stand cu mâncare, business, achiziționare de vin la fața locului

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/173223273369668/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 609
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 683 zile, 17 Iul. 2018

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3588

  • Ai ceva de zis?

    .