poze concert caritabil desant pe plaja legenderay mamaia

Concert caritabil Desant pe Plaja Legenderay Mamaia

Constanta , Mamaia. Sâmbătă 30 August 2014 21:30

Categorii: Muzica si Concerte

Formatia timisoreana Desant va sustine un concert caritabil in cadrul campaniei Music for Autism, care va avea loc in zona plajei Legendary din Mamaia in data de 30 august de la ora 21.30.

Proiectul Music for Autism a debutat in toamna anului 2012 la initiativa unei trupe constantene, iar in decursul acestei perioade campania a avut parte de concerte sustinute de Timpuri Noi, Berti Barbera si Nicu Patoi, Vita de Vie, Florin Chilian, Ada Milea, White Walls, Vama, Mihai Margineanu, Proconsul, Celelalte Cuvinte si Cargo.

In martie 2014, organizatorii reusesc inaugurarea salii de stimulare senzoriala la Centrul scolar pentru Educatie Incluziva Maria Montessori din Constanta, beneficiarii fiind aproximativ 150 de copii diagnosticati cu deficienta mintala, tulburari din spectrul autist, deficiente asociate etc si au achizitionat un cal pentru hipoterapie in cadrul Asociatiei de Terapii Suportive Hipoterapia.

Scopul acestui proiect este sa se aduca la cunostiinta provocarile intalnite zilnic de acesti copii impreuna cu familiile lor. in acelasi timp, se doreste sensibilizarea opiniei publice, constientizarea si informarea adolescentilor despre aspectele acestor tulburari, de a intelege ca o persoana cu autism sau alta dizabilitate se confrunta in viata cu probleme legate de comunicare si interactiune sociala, izolarea si marginalizarea.

Prin acest proiect organizatorii si-au propus sa stranga fonduri pentru a ajuta la demararea terapiilor suportive in procesul de compensare-integrare in societate a copiilor cu diverse deficinte. Trupa timisoreana Desant va sustine pentru a doua oara acesta campanie in data de 30 august. "Suntem bucurosi ca putem participa la acest proiect din nou si vom sprijini aceasta initiativa ori de cate ori este nevoie", a adaugat Benny J. Morgan, managerul trupei Desant.

Formatia timisoreana pregateste cel de-al doilea material discografic, care va aparea pe piata in toamna acestui an. in aceasta vara, muzicienii timisoreni au sustinut un recital in cadrul concertului caritabil Rock 4 Serbia, organizat la Gradina de Vara a Filarmonicii si au cantat pentru prima oara in afara granitelor, in cadrul manifestarilor prilejuite de sarbatorirea Zilelor Orasului Pancevo.

Dupa ce a debutat cu albumul Joc de noroc, formatia Desant a avut parte de o serie de aprecieri din partea amatorilor de rock din tara noastra. Materialul discografic de debut a fost numit cel mai bun album rock al anului 2012 de catre Radio Romania 3Net Florian Pitis si cel mai bun album metal al anului 2012 in Romania" de catre cei de la MaximumRock.

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 872
popadriana

Adaugat in urma cu 3500 zile, 28 Aug. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Mamaia
concert phoenix la mamaia

Concert Phoenix la Mamaia

Constanta, Mamaia. Duminică 21 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .