poze dobrojam fest

DobroJAM Fest

Constanta , Mamaia. Vineri 24 August 2018
Shut Up, Beach

Categorii: Muzica si Concerte

DobroJAM este un eveniment organizat de către și pentru artiștii și pasionații muzicii stoner, punk și alternative din Constanța și nu numai.

Constă dintr-o serie de concerte intime și detașate, susținute pe plaja Shut Up Beach din Mamaia, zona Kudos/Crazy/H20, imediat după La Butoaie.

LINE-UP:

CARDINAL (Garage/Stoner Rock - Constanța)

Delincvenții garage rock ai constanței își vor inaugura începerea turneului HOMECOMING 2018 cu primul concert chiar la ei acasă. Marca lor de muzică psihedelică influențată în mod direct de viața pe litoral le-a permis să își răspândească muzica în nenumărate orașe, precum și la RockFM și Radio Guerilla. Un spectacol de durată ce va induce publicul în delir și le va furniza toată energia la apusul soarelui.


LAS POFTAS (Latino Garage Punk - București/Cosmos, Minnesota)

Debordând energie cosmică de după măștile și costumațiile lor ce stau la limita dintre mistic si kitsch, LAS POFTAS vor veni să își încingă tălpile sub nisipul din Mamaia sub trilurile și urletele solistei lor carismatice, El Madre. De neratat!


ANEXA UNU (Hardcore Punk/Crust - Constanța)

După un spectacol năucitor și sold out în Constanța, punkiștii mega-puștani de la ANEXA UNU își fac loc dând din coate și răsturnând tomberoane către DobroJAM. Să vă țineți de bască. viteza melodiilor lor nu e nici o glumă, laolaltă cu versurile lor înveninate și autentice.


PARADOX THEORY (Alternative Rock - Constanța)

PARADOX THEORY este o trupa de rock alternativ din Constanta. Evolutia trupei de-a lungul timpului se reflecta in compozitiile proprii, in care au experimentat pe cat posibil cu scopul de a isi definii stilul. Au fost desemntati castigatorii editiei din 2017 a concursului Rock your highschool


FUCK YOU! DRACU (Hardcore Punk - Valu lui Traian)

FY!D revin în forță și depășesc limitele bunului simț prin muzica lor anti-sistem și anti-stiluri de viață liniștite. Cei 4 călăi vor deschide seara și vor da tonul și apoi o tulesc repede să prindă microbuzul de Valu.


PROGRAM
18:30 - PARADOX THEORY
19:15 - FUCK YOU! DRACU
20:00 - ANEXA UNU
21:00 - CARDINAL
22:00 - LAS POFTAS

Donatie minima: 20 RON
Accesul se va face pe bază de brățară.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1036
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Mamaia
motanel pedestru

Adaugat in urma cu 2081 zile, 14 Aug. 2018

Adaugat de Motanel10017

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 62

  • Ai ceva de zis?

    .