poze curs manager de proiect in constructii

Curs - Manager de Proiect in Constructii

Constanta , Navodari. Vineri 1 Februarie 2013 09:00 - Duminică 10 Februarie 2013
Str. Popas 3 Mai, km 2, loc. Năvodari, jud. Constanța, în incinta sediului SC SCIM SRL

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 16/22

Fundația Casa de Meserii a Constructorilor organizează curs de Manager de proiect în construcții. Cursul va avea loc începând cu 1 februarie 2013, în zilele de weekend sub atenta îndrumare a unui trainer de înaltă specializare. Valoarea cursului este de 850 ron/persoană, primele 5 înscrieri beneficiază de 5 % reducere. După absolvirea examenului se eliberează certificate recunoscute național și internațional.Atenție, locurile sunt limitate. Pentru înscrieri și alte informații sunați la 0745 294 150, între orele 9.00 – 17.00.

Într-un mediu economic competitiv importanţa aplicării Managementului de Proiect ca instrument de abordare a oricărui tip de activitate, a devenit un factor de maximă actualitate. Elemente esenţiale precum managementul timpului, al costurilor şi al riscurilor, trebuie bine înţelese şi corect interpretate de către toţi participanţii implicaţi în realizarea unui proiect.
Participând la acest curs de specializare veţi învăţa cum să parcurgeţi cu eficienţă şi rapiditate toate etapele proiectelor dumneavoastră: de la cea de iniţiere, la planificare, execuţie, urmărire şi control. Totul într-o manieră practică, interactivă şi agreabilă, bazată pe standardele Institutului de Project Management (PMI), recunoscute în lume ca promotoare ale celor mai moderne principii şi metodologii de management de proiect.

Obiectivele cursului
 Integrarea participanţilor în cultura proiectelor: clarificarea obiectivelor şi a ariei de cuprindere a proiectelor; înţelegerea proceselor specifice managementului proiectelor şi elaborarea de planuri de lucru realiste, conforme cu cerinţele proiectelor şi cu standardele existente
 Însuşirea conceptelor, instrumentelor, tehnicilor şi practicilor general acceptate în managementul proiectelor
 Analiza şi aplicarea instrumentelor utilizate în managementul proiectelor
 Identificarea corectă a problemelor
 Îmbunătăţirea monitorizării şi controlului proiectelor prin aplicarea unor metode consistente de urmărire a activităţilor şi a evenimentelor semnificative
 Aplicarea unor mecanisme eficiente pentru măsurarea performanţelor în cadrul unui proiect
 Înţelegerea modului de utilizare a sistemelor informatice de management al proiectelor

Cursul se adresează
Tuturor celor care administrează sau participă la derularea unor proiecte – proiectanţi, consultanţi, beneficiari, antreprenori - şi doresc să îşi îmbunătăţească performanţele profesionale, specialişti care activează în domeniul construcţiilor.
Programul este de asemenea recomandat celor care sunt la început de drum în domeniul managementului de proiect şi doresc să aplice într-un mod sistematic, din start, cele mai bune practici ale acestui domeniu.


Durata cursului
60 ore, din care 20 ore teorie şi 40 ore practică.

Preţ curs

Taxa de instruire: 850 lei/participant.
Taxa de participare include: mapa de lucru, suport curs și materiale auxiliare, coffee break, taxă examen A.N.C (fost C.N.F.P.A.).

Pret bilet: 850 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1226

Eveniment postat de organizator

adrian panaet

Adaugat in urma cu 4103 zile, 23 Ian. 2013

Adaugat de picas

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

  • Ai ceva de zis?

    .