poze zilele recoltei

Zilele recoltei

Constanta , Navodari. Duminică 11 Octombrie 2009 10:00
Parcul Central

Categorii: Festivaluri

In perioada 11-12 octombrie, Primaria si Consiliul Local Navodari, impreuna cu Casa de Cultura "Pontul Euxin", organizeaza Zilele Recoltei

Potrivit informatiilor furnizate de administratia publica locala, Parcul Central va fi gazda producatorilor din oras, dar si a celor din localitatile invecinate pentru a-si expune produsele alimentare si cele de artizanat.
Administratia locala a pregatit pentru producatori cadouri, respectiv sorturi, tricouri, sepci, diplome si pachete de participare, alaturi de premii pentru cel mai frumos stand si, de asemenea, pentru cele mai bune preturi. Si surprizele nu se opresc aici, organizatorii pregatind pentru toti cei care aleg sa petreaca la Navodari de "Zilele Recoltei" 10.000 de sarmale si 600 de litri de vin fiert, special pentru eveniment. Mai mult decat atat, diverse concursuri, precum spartul nucilor, cu premierea celui mai rapid spargator, ori cel mai rapid bautor de vin, sau alergarea cu sacul de cartofi sunt doar cateva din surprizele pregatite la Navodari pentru acest sfarsit de saptamana.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 896
Cuvinte cheie: Navodari
ilisie florin

Adaugat in urma cu 5338 zile, 22 Sep. 2009

Adaugat de floppy

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 298

  • Ai ceva de zis?

    .