poze concert alexandra u urelu

Concert Alexandra Ușurelu

Constanta , Vama-Veche. Duminică 6 August 2017 11:00
Papa la Sanyi

Categorii: Muzica si Concerte

În prima duminică din august, Alexandra Ușurelu va concerta la Papa la Sanyi, în Vama Veche, de la ora 11 dimineața!

Triplu nominalizat la Premiile Muzicale Radio România, albumul de debut al Alexandrei Ușurelu, ”La capătul lumii”, a dat în 2014 startul unei povești muzicale de succes.
Fără artificii și acțiuni agresive de promovare, Alexandra Ușurelu a reușit ceva ce poate părea, în România acestor ani, doar o firavă speranță: să câștige aprecierea unui public educat, cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol.
Readucând bunul simț pe scenele de concert din România prin muzica sa curată și producțiile surprinzătoare, Alexandra Ușurelu s-a făcut remarcată în peste 400 de concerte în ultimii 3 ani, vocea și personalitatea sa aducându-i un loc privilegiat în lumea competitivă a muzicii românești.
Sălile pline ale concertelor sale din toată țara și cele 3 spectacole simfonice sold-out susținute până acum în Sala Mare a Teatrului Național din București, au transformat-o rapid în una dintre cele mai de succes artiste independente.

Alexandra Ușurelu și band-ul său vor cuceri din nou audiențele în concertul pe care îl vor susține pe 6 august, de la 11 dimineața, la Papa la Sanyi, în Vama Veche.
Spaţiu al exprimării libere, ingeniozităţii şi non-conformismului, cu un concept original, activ, Papa la Sanyi este o locație de certă valoare, căutată de un public cunoscător şi simţitor.

-----------------------------------------------------
Biletele la concertul Alexandrei Ușurelu se găsesc în rețeaua iabilet.ro și la locația concertului.
Acestea costă 35 lei în avans, iar în ziua concertului vor fi 40 lei.

Pret bilet: 40 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 484
Cuvinte cheie: Vama-Veche
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 959 zile, 14 Iul. 2017

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3563

  • Ai ceva de zis?

    .