poze concert grimus la papa la soni vama veche

Concert Grimus la Papa la Soni Vama Veche

Constanta , Vama-Veche. Sâmbătă 5 Iulie 2014 23:00

Categorii: Muzica si Concerte

Grimus canta la Papa La Soni in Vama Veche pe 5 iulie

Anul acesta Papa la Soni Vama Veche implineste 10 ani de activitate gastro-eco-etno-cultural-muzicala, iar primul eveniment al verii va fi un concert al prietenilor de la Grimus.

Cand spui Transilvania, te gandesti automat la un loc misterios, chiar intunecat dar care exercita un farmec aparte. Datorita povestilor pe care le-am tot auzit, acest taram din inima Romaniei starneste mai multe emotii decat oricare alt loc care iti vine in minte. Iar daca vrei sa gasesti trupa ideala care sa "interpreteze" coloana sonora a unui astfel de loc, Grimus este alegerea potrivita!

Trupa clujeana de rock alternativ, infiintata in 2005 are succes inca de la inceput, piesa lor de debut, Solitude, devenind piesa anului la City FM, in 2006, iar un an mai tarziu castiga finala nationala a concursului global Battle of the Bands si participa la finala mondiala de la Londra.

Albumul de debut, Panikon, apare in 2008 si este considerat albumul anului de catre critica muzicala autohtona, patru piese extrase de pe album ajungand pe locul 1 in clasamentele radio (In A Glimpse, Backseat Driver, Confused, Insanity).

In 2011 apare cel de-al doilea album, Egretta, produs de britanicul Adam Whittaker si masterizat la Sterling Sound din NY de catre Ue Nastasi. 5 piese de pe album ajung pe locul 1 in clasamentele Radio Guerrilla (Started, Face The Light, Vanity, In Your Eyes, Nature Falls).

In premiera pentru o trupa din Romania, in 2012, Grimus au fost invitati la 4 festivaluri majore europene : Rock For People din Cehia, Exit Festival din Serbia, Sziget Festival din Ungaria si B’estfest Summercamp din Romania.

De-a lungul timpului au impartit scena cu Red Hot Chili Peppers, Moby, Motorhead, Kasabian, Prodigy, Eros Ramazzotti, Garbage, Placebo, Roxette, Hurts, Deep Purple dar si cu Sir Salman Rushdie, cel “care le-a dat nume”.

Grimus continua si in 2013 seria participarilor la festivaluri di Europa, fiind invitati la cel mai mare festival european de tip showcase, Eurosonic din Olanda, iar in consecinta la Arezzo Wave din Italia si Vienna Waves din Austria.

Pe 11 ianuarie 2014 Grimus au cantat in premiera pe un alt continent, si anume in India la Festivalul Saarang din Chennai.

In luna martie a fost lansat cel de-al treilea album, intitulat « Emergence ». Trei dintre piese au fost deja extrase ca single (Priveste-ma, High si The Hell I’m In) cu un mare succes la public.
O noua piesa Grimus, « Selfie » se afla pe coloana sonora a filmului cu acelasi nume, iar « High » a fost nominalizata la categoria « Best Alternative Song » la prestigioasele Independent Music Awards pe plan mondial si On Air Music Awards pe plan local.


Grimus @ Papa la Soni
Sambata 5 iulie
ora 23:00
Vama Veche
Str. Falezei nr. 13

Mai multe detalii: http://www.metalhead.ro/

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 754
popadriana

Adaugat in urma cu 3561 zile, 28 Iun. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Vama-Veche
sunset festival 2024

Sunset Festival 2024

Constanta, Vama-Veche. 1 Aug 2024 - 31 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .