poze abonamente pentru sezonul 2015

Abonamente pentru sezonul 2015

Covasna , Chichis. Marţi 3 Martie 2015 03:00 - Marţi 10 Martie 2015
DN 11 Brasov - Sf. Gheorghe, Chichiş, Covasna

Categorii: Alte Evenimente

Începând cu luna martie, punem la dispoziția clienților o super oferta pentru abonamente, valabile în sezonul 2015.

Distracția continuă și în acest sezon la Natura Parc®. Începând cu luna martie, punem la dispoziția clienților o super oferta pentru abonamente, valabile în sezonul 2015.

Servicii incluse în abonement: intrări în parc, piscină, pescuit la balta 4, zona de picnic, volei pe nisip*, minifotbal*, tenis*, până la finalul sezonului estival 2015. (*servicii disponibile pe baza pre-înscrierii)

Abonament valabil 5 luni: mai – iunie – iulie – august – septembrie
100 lei/pers • 50 lei/copil (8 – 14 ani) • GRATUIT copii (0 – 8 ani)*

ATENȚIE: Ofertă SPECIALĂ valabilă până la 1 mai 2015. După data de 1 mai prețul unui abonament va fi de 150 lei/pers, respectiv 75 lei/copil.

Copiii cu vârste până în 8 ani, însoțiți de părinții posesori ai abonamentelor Natura Parc®, beneficiază de acces GRATUIT pentru serviciile menționate, iar pentru cei între 8 și 14 ani abonamentul poate fi achiziționat cu numai jumătate din prețul pentru adulți.

Bonus de vacanță: posesorul abonamentului poate veni la Natura Parc® cu produse alimentare și băuturi proprii.

Abonamentele Natura Parc®, pentru sezonul 2015, sunt acum la vânzare.
Pentru comenzi puteți suna la numărul de telefon: +40 (740) 628 872

Tu unde te distrezi vara asta? În fiecare weekend pregătim turiștilor evenimente culinare, festivaluri de gătit în aer liber, concerte, DJ party și concursuri. Lista evenimentelor va fi anunțată pe pagina de facebook.com/naturaparc și în secțiunea dedicată din website-ul nostru: www.naturaparc.ro. Tot în website puteți consulta lista activităților și tarifelor de la Natura Parc®.

Cum ajungi? Accesul se face cu mașina din DN 11 Brașov – Sf. Gheorghe, cu trenul din Brașov până la Chichiș sau cu maxitaxi Brașov-Sf. Gheorghe, circula din 30 in 30 min.

*Notă: Abonanamet valabil pentru o singură persoană. Accesul în parc se face numai pe bază de C.I. Abonament netransmisibil. În cadrul Natura Parc®, copiii trebuie însoțiți de un adult. Oferta pentru copiii între 0-8 ani se aplică, numai celor însoțiți de părinți, posesori ai abonamentelor Natura Parc®. În timpul petrecut la Natura Parc®, posesorii abonamentelor se obligă să respecte regulile, așa cum sunt ele prezentate în regulamentul de ordine interioară al parcului.

Mai multe detalii: http://www.naturaparc.ro/abonamente-natura-parc-pentru-sezonul-2015/

Pret bilet: 100 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 812

Eveniment postat de organizator

natura

Adaugat in urma cu 3342 zile, 03 Mar. 2015

Adaugat de Parc

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 25

  • Ai ceva de zis?

    .