poze ceva de vara
poze ceva de vara poze ceva de vara poze ceva de vara

Ceva de vară

Covasna , Întorsura Buzăului. Sâmbătă 19 Iulie 2014 13:00
str. Campingului

Categorii: Festivaluri

Numar min/max participanti: 300/1000

Evenimentul „CEVA DE VARĂ” este un festival de o zi organizat de asociația Centrul de jocuri Mirakolix în zona camping-ului din Întorsura Buzăului pe data de 19 iulie 2014. Evenimentul se axează pe muzică, artă, sport şi diverse activităţi antrenante accesibile copiilor și tinerilor din comunități rurale și urbane mici și medii. Sunt așteptați peste 500 de copii și tineri din Brașov, Sfântu Gheorghe, Întorsura Buzăului și împrejurimi, iar accesul este liber.

E timpul pentru ... CEVA DE VARĂ! E timpul pentru o zi plină de distracție, aventură și relaxare activă!

Evenimentul se va desfăşura pe tot parcursul zilei de sâmbătă, 19 iulie, cu posibilitatea participanţilor de a rămâne peste noapte în zona de camping. Va cuprinde activităţi precum: concerte ale unor trupe locale, dar şi alte trupe din ţară şi străinătate; piese de teatru; competiţii sportive şi iniţierea în jocul de Ultimate Frisbee; jocuri; ateliere de artă şi folosire creativă a materialelor reciclabile; alte ateliere precum tras cu arcul, confecţionat păpuşi, dar şi construire de catapulte pentru o bătălie a baloanelor cu apă. Activitățile vor fi grupate în jurul a 6 zone: zona scenă, zona de joacă, zona de ateliere, zona de sport, zona de concursuri și zona de aventură și relaxare.

Prin activitățile festivalului dorim să contribuim la creșterea interesului copiilor și tinerilor pentru activităţi în aer liber, precum şi pentru valorile culturale şi naturale ale zonei.

Programul precum și detalii pot fi găsite aici: mirakolix.org sau facebook.com/cevadevara

Vă așteptăm pe 19 iulie la Întorsura Buzăului, la CEVA DE VARĂ!

Atașat găsiți detalii legate de eveniment. Ne bucurăm să vă oferim informaţii suplimentare și la următoarele date de contact:
Alexandra Șuiaga
Telefon: 0749.065.048
E-mail:alexandra.suiaga@ mirakolix.org
Web: www.mirakolix.org


Evenimentul „Ceva de vară” este organizat de asociația Centrul de jocuri Mirakolix ca parte integrantă a proiectelor„Playride” şi „Science Playgrounds”, finanţate cu sprijinul Comisiei Europene prin programul Tineret în Acţiune, acţiunea Serviciul European de Voluntariat. Această comunicare reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu poate fi făcută responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine.

Eveniment realizat cu sprijinul:
Primăria Întorsura Buzăului, Clubul Copiilor Întorsura Buzăului, Casa Familială nr.1 Întorsura Buzăului, Asociația Reactor de creație și experiment din Cluj-Napoca, Asociația Eroii Veacurilor Apuse Brașov, Asociația Colors Brașov, Organizația Studenților Mediciniști Brașov, Asociația Carpathian MTB Trails Brașov, Restaurant Pasul Buzăului, Mesagerul de Covasna, Zile şi Nopţi Braşov, România Pozitivă, I love Braşov, Koss Photography, Unikat, Mobila Kalela, ProFarm Întorsura Buzăului, I.I. Vlad Floroian, A.S.Ciucaș, Magazinul Mario.

Mai multe detalii: http://www.mirakolix.org

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1188
Cuvinte cheie: Întorsura Buzăului

Eveniment postat de organizator

alexandra

Adaugat in urma cu 3566 zile, 15 Iul. 2014

Adaugat de mirakolix

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

  • Ai ceva de zis?

    .