poze concurs copii salvati planeta albastra

Concurs: "Copii, salvati planeta albastra!"

Dambovita , Moreni. Joi 22 Aprilie 2010

Categorii: Conferinte si Seminarii , Jocuri si Concursuri , Alte Evenimente

protejarea naturii inseamna cunoaşterea riscurilor pe care le implică impactul activităţii oamenilor asupra mediului

Concursul este înscris în CAE al MECI pe 2010, domeniul Ecologie, anexa 9, poziţia 34. Acest concurs are patru sectiuni si cinci activitati si pot participa prescolari, elevi, studenti, cadre didactice, parinte sau persoana publica. Important este ca fiecare participant sa inteleaga si sa iubeasca "planeta albastra".
Clubul Copiilor Moreni,Dambovita, organizeaza cea de-a VI-a editie a Concursului National multidisciplinar "COPII, SALVATI PLANETA ALBASTRA!" Acest Concurs - Simpozion este dedicat Zilei Internationale a Pamantului si va avea loc in perioada 22- 25 Aprilie 2010. Temele acestui an sunt: "Priveste lumea prin ochelari verzi!"(sect. I-II) si “O singura planeta, sa nu o irosim!” (sect.
III-IV)

ARGUMENT: Planeta noastră suferă din neglijenţa unor oameni care poluează mediul. Ei nu sunt conştienţi de răul pe care îl fac prin efectele activităţii lor asupra vieţii planetei şi,bineînţeles a noastră,a tuturor. Acţiunea de protecţie a mediului nu este uşoară în comunitate . Considerăm că cea mai bună cale de a proteja natura este aceea de a cunoaşte riscurile pe care le implică impactul activităţii oamenilor asupra mediului. Lipsa educaţiei ecologice corespunzătoare este principala cauză a scăderii stabilităţii în ecosistemele naturii. Prin intermediul lucrărilor , elevii îşi pot controla emoţiile ce se nasc în sufletele lor într-o manieră proprie, ce îi interesează şi le place să reprezinte cu ajutorul limbajului artistic. Copiii, viitorul acestei planete, pot asimila mult mai uşor informaţiile dacă sunt implicaţi într-o competiţie naţională, ce are la bază utilizarea mijloacelor artistice.

Mai multe detalii: http://www.didactic.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 4262
cris

Adaugat in urma cu 5141 zile, 30 Mar. 2010

Adaugat de _Cris_

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2544

  • Ai ceva de zis?

    .