poze concurs interjudetean calculatorul joc si educatie editia a iii a

Concurs Interjudeţean „Calculatorul joc şi educaţie” ediţia a III-a

Dambovita , Moreni. Marţi 1 Iunie 2010

Categorii: Jocuri si Concursuri , Alte Evenimente

Desene pe calculator si legislatia rutiera

Clubul Copiilor Moreni - Dâmboviţa organizează concursul „Calculatorul joc şi educaţie” în data de 1 iunie 2010. Concursul este înscris în calendarul activităţilor educative regionale şi interjudeţene la Poz. 196 şi cuprinde două secţiuni:

1. Desene pe calculator cu tema CĂLĂTORIE VIRTUALĂ Desenele se vor executa în Paint şi vor reprezenta o călătorie cu un mijloc de transport imaginar. Această secţiune se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 15 ani, pe două categorii: (6-10 şi 11-15 ani). Desenele vor fi trimise în format electronic însoţite de fişa de participare la adresa e-mail ccmorenidb@yahoo.com . Denumirea fişierului va fi de forma: [nume prenume.vârsta.unitatea şcolară].bmp Trimiterea lucrărilor se va face până la data de 1 iunie, iar jurizarea şi expedierea diplomelor până la data de10 iunie.
2. Legislaţie rutieră.
Se adresează elevilor din clasele V- VIII şi liceu. Concursul se desfăşoară online la adresa http://ccm.yourdotweb.com/concurs/concurs.html . Se poate participa pe 1 iunie 2010 între orele 8.00 şi 16.00, de câte ori doriţi, se ia în calcul timpul cel mai bun. Clasamentul se alcătuieşte după timpului obţinut, pentru cei care au terminat testul.
Trimiteţi fişa de participare înainte de a intra în concurs la adresa e-mail ccmorenidb@yahoo.com . Nu se iau în considerare participările fără fişă. Realizator soft concurs: prof. Moga Ginu.
Persoane de contact: Coordonator prof. Rusu Niculina tel. 0722761720 e-mail niculinarusu@yahoo.com şi ing. Rusu Dan tel. 0245665546. Nu se percepe taxă de participare.

Mai multe detalii: http://www.didactic.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1603
cris

Adaugat in urma cu 5103 zile, 06 Mai. 2010

Adaugat de _Cris_

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2544

  • Ai ceva de zis?

    .