poze one love 2012 awakening
poze one love 2012 awakening poze one love 2012 awakening poze one love 2012 awakening

ONE LOVE 2012 - AWAKENING

Dambovita , Moreni. Vineri 17 August 2012 19:00 - Duminică 19 August 2012
Padurea din apropierea Com. Moreni, locatia exacta pe site-ul oficial

Categorii: Petreceri , Muzica si Concerte , Festivaluri

ONE LOVE 2012 – AWAKENING se tine in apropierea Comunei Moreni (Dambovita) de Luna Noua, care dupa calendar incepe in data de 17 August, ora 18:55 Perioada de Luna Noua, este ca o pagina goala pe care iti poti asterne cu incredere visele, este un moment in care trebuie sa fii pregatit pentru un nou inceput si sa fii deschis in trecerea catre o noua stare spirituala. Timp de 3 zile, mergem intr-o lume de basm unde sarbatorim acest “nou” prin muzica, arta, dans si jocuri. Va asteapta o petrecere cu muzica dub, reggae, chill-out, jazz si alte sunete benefice starii de bine si o zona de relaxare plina de energie pozitiva. INTRARE LIBERA!


O noutate pentru cei ce vin anul acesta la One Love si un pas important pentru cultura sound system din Romania, este faptul ca din trei colturi ale tarii vor fi aduse sisteme de sunet construite manual special pentru muzica dub si reggae.
Astfel, din Bucuresti, Kaya Foundation aduc Kogaion Sound System – primul si cel mai puternic sistem de reggae din tara, deja cunoscut dupa ce a cutremurat mai multe de poienite, paduri, cluburi si hale in ultimii ani. Construit manual in 2009 cu ajutorul lui Ras Weeda (Jah Militant Sound System – Franta) si cu o putere de peste 7 KW, Kogaion este sound-ul pe care au evoluat nume mari ale muzicii dub si reggae precum Aba Shanti, Vibronics, Kenny Knots, Soom T, Mungo’s HiFi, I-Mitri, Dan-I si lista poate continua. In 2012 sistemul beneficiaza de o serie de upgrade-uri, astfel ca la ONE LOVE 2012 – AWAKENING veti avea parte de o surpriza.
De la Iasi, K.A.Z.E. aduce propriul sound system, construit in 2012 pentru a putea organiza evenimente reggae in nordul tarii. A fost inaugurat in fata Palatului Culturii din Iasi sub forma unor petreceri de strada prin intermediul carora se urmarea promovarea muzicii roots-reggae si a culturii Rastafari. In cadrul ONE LOVE, impreuna cu General Escu, Kaze va forma al doilea sound system cu o putere de 4 KW.
Din Cluj, Sucleeu (EuJah, Chu-The-Jhu si Indjsti-One) vor aduce cel mai nou sistem de dub din Romania, construit manual si numit Genmaica Sound System. Povestea lor este una simpla si clasica – din dorinta de a putea auzi cele mai joase frecventele din muzica dub, au hotarat sa construiasca doua scoopuri, ajungand sa faca un sistem complet cu o putere reala de 4 KW.
La ONE LOVE 2012 – AWAKENING va avea loc un experiment sonor. Conectand toate sistemele intr-unul singur, numit simbolic ONE LOVE SOUND SYSTEM vrem sa atragem atentia asupra nevoii de unitate si colabaorare pentru indeplirea unui tel comun..WORD SOUND IS POWER!

LINEUP

MIGHTY BOOGIE
KAYA FOUNDATION
DORIAN
RASTAH FAIRY
DEEPROOTS
THE OSGC feat. 1LEU
SUCLEEU
SELECTA DROO
GENERAL ESCU
SUPLAFLY
PLANUL
DIPPAWIZZ
ATOUCK
+
+
noi confirmari in curand

Mai multe detalii: http://onelovefestival.wordpress.com/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 943
Cuvinte cheie: Reggae , Romania , dub , one love , jazz , Evenimente Moreni

Eveniment postat de organizator

kaya

Adaugat in urma cu 4140 zile, 09 Aug. 2012

Adaugat de onelove

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5

  • Ai ceva de zis?

    .