poze padina fest

Padina Fest

Dambovita , Padina. Miercuri 3 August 2011 10:00 - Duminică 7 August 2011
Platoul Padina, Masivul Bucegi, Valea Ialomitei

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Sport si Excursii

Numar min/max participanti: 2000/2000

Festivalul muntelui, muzicii folk & rock, filmelor TIFF si al distractiei Padina Fest imbina cu succes aventura, muntele si muzica intr-un cadru special: platoul Padina, muntii Bucegi. Un festival ambitios care a pornit de la grup de oameni de munte ce a inteles nevoia de distractie responsabila in mijlocul naturii.5 zile de muzica buna si aventura incredibila pe munte: biciclete, tiroliana, rapel, catarare pe plasa si perete, probe de echilibru (slackline), oina si trasee inedite.

Hai la munte!
Festivalul Padina Fest anunta cea de-a doua editie. Iubitorii muntelui vor putea participa in perioada 3–7 august 2011 la singurul festival care imbina muzica, activitatile montane si filmul. Timp de 5 zile Platoul Padina din muntii Bucegi va fi centrul muzicii rock si folk, al aventurii si sporturilor de munte, al filmelor de la TIFF si nu in ultimul rand al educatiei montane si ecologice.
Obiectivele festivalului sunt promovarea muntilor Bucegi si a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montana si ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural. Padina Fest este un festival complex gandit sa ofere tuturor participantilor activitati diverse fara a periclita cadrul natural.
Pe toata durata festivalului participantii se vor putea bucura de muzica buna si aventura pe munte: biciclete, tiroliana, rapel, catarare, drumetii pe trasee inedite, probe de echilibru (slackline) si oina. Activitatile de alpinism, Military Camp si Treasure Hunt sunt asigurate de EcoXtrem. Pentru cei cu spirit de aventura si nevoie de adrenalina echipele salvamont au organizat un Adventure Park cu o varietate de trasee pe corzi de niveluri diferite de dificultate. Alte puncte de atractie pentru participanti sunt balonul cu aer cald, podul indian, catararea pe plasa verticala, inchirierea de biciclete si multe alte activitati cu specific de tabara.
Seara, in cel mai inalt cinematograf din Romania vor rula filme de la TIFF. Buna dispozitie va fi intretinuta de trupe care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Joi 4 august este seara folk cu Titus Constantin si Emeric Imre. Vineri 5 august se va dansa alaturi de Robin and the Backstabbers, Toulouse Lautrec si Suie Paparude. Sambata 6 august, trupa Paradox va deschide seara pentru Stillborn, Travka si Vita de Vie.
Editia Padina Fest 2011 acorda o mare atentie Maratonului Bucegilor, o intrecere sportiva pe 2 roti care isi propune sa imbine muntele cu sportul si obiectivele turistice. La acest maraton mountain bike, participantii vor lua startul la platoul Lunca Padinii si pe lungimea celor aproximativ 40 de kilometri de traseu vor avea oportunitatea sa vada locuri precum Lacul Bolboci, Saua Dichiului, Valea Dorului, Piatra Arsa, Babele, Crucea Caraiman, Cerdacul, Pestera si multe alte peisaje ale Bucegilor. Padina Fest alaturi de experienta HyperSport si a Federatiei Romane de Ciclism si Triatlon isi pune amprenta asupra organizarii competitiei. Inscrieile la maraton se vor face pe site-ul festivalului http://www.padinafest.ro/#/maraton si la magazinul HyperSport din Sos.N.Caramfil 34, Bucuresti, in limita a 300 de locuri.
Pentru a fi aproape de locul distractiei, Padina Fest a pregatit o zona de campare. La editia din 2011 sunt asteptati in jur de 2000 de participanti, mare parte dintre acestia vor alege camparea, restul putandu-se caza la cabanele din zona.
Editia de anul acesta se bucura de implicarea COSMOTE Romania, Ciuc Premium si Generali Asigurari, care cred in ideea unui festival unic in Romania. Padina Fest implica o logística impresionanta la care si-au adus contributia Consiliul Judetean Dambovita, Primaria Moroeni, echipele de salvamontisti, Hotelul Pestera, cabanierii din zona, Administratia Parcului Natural Bucegi si Crucea Rosie Romana reprezentata prin Filiala Sector 5 Bucuresti.
Padina Fest se ghideaza dupa o politica eco conceputa sa limiteze impactul festivalului asupra mediului prin deciziile luate in ceea ce priveste programul, partenerii festivalului si gestionarea resurselor. Mai mult, toate activitatile eco vor fi monitorizate de catre voluntarii Garzii de Mediu.
Politica eco, regulamentul festivalului si mai multe detalii gasiti pe www.padinafest.ro .
Mai multe informatii se pot solicita la: office@padinafest.ro .

Mai multe detalii: http://www.padinafest.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1247

Eveniment postat de organizator

maria

Adaugat in urma cu 4731 zile, 06 Iul. 2011

Adaugat de Padina Fest

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

  • Ai ceva de zis?

    .