poze  fuego turneul national de colinde din lumina unui craciun

FUEGO - Turneul national de colinde: "DIN LUMINA UNUI CRACIUN"

Dambovita , Targoviste. Sâmbătă 7 Decembrie 2013 19:00 - Sâmbătă 7 Decembrie 2013
Casa de Cultura a Sindicatelor

Categorii: Muzica si Concerte

Asociatia Culturala "Alternative Culturale" si Agentia de Impresariat Artistic "Ioan Munteanu" - Iasi va invita sa fiti partasii spectacolelor extraordinare de colinde sustinute de Paul Surugiu - Fuego, pe parcursul lunii decembrie a.c., in cadrul turneului national "DIN LUMINA UNUI CRACIUN".

"Intr-o lume a deceptiilor zilnice si a succeselor efemere, ma incapatanez sa cred ca mai avem nevoie de magia colindelor, invitandu-va, din nou, in aceasta calatorie in trecutul sufletului nostru, intr-un timp al cautarii, al regasirii, al daruirii, intr-o conspiratie a dragostei..." (Paul Surugiu - Fuego)
Asociatia Culturala "Alternative Culturale" si Agentia de Impresariat Artistic "Ioan Munteanu" - Iasi va invita sa fiti partasii spectacolelor extraordinare de colinde sustinute de Paul Surugiu - Fuego, pe parcursul lunii decembrie a.c., in cadrul turneului national "DIN LUMINA UNUI CRACIUN".
Asa dupa cum ne-a obisnuit la fiecare sfarsit de an, artistul va porni din nou la colindat in aceasta iarna, aducandu-ne in dar, prin cantul si vocea-i de exceptie, magia Craciunului, spre marea noastra bucurie.
Se va opri la fereastra sufletului fiecaruia dintre noi, picurand, cu dragoste si caldura, stropi... "Din lumina unui Craciun".
Prin punerea in scena a spectacolelor, de o maniera diferita de cea cu care v-ati obisnuit pana acum, Fuego va impartasi spiritul sarbatorilor, prin intermediul colindelor sale, tuturor celor care inca mai cred in puterea inaltatoare a muzicii, in minunile tainice din prag de Craciun, adunate intr-o poveste plina de sensibilitate si emotii.
Efecte speciale, montaje spectaculoase, surprize muzicale inedite... toate acestea vor avea menirea de a stabili o indestructibila legatura intre artist, sufletele spectatorilor si insasi esenta artei.
In cadrul turneului "Din lumina unui Craciun", Fuego va lansa, in exclusivitate, si un nou album de colinde si cantece de iarna, melodii de suflet, purtand acelasi titlu.
Prin acest material discografic, produs de Casa de discuri "Euromusic" Cluj Napoca si sustinut de "Monsson Group", Paul Surugiu isi doreste sa ofere cateva clipe de liniste, adunandu-ne existentele intr-o singura si simpla colinda, renascand in inimile noastre trairi, sentimente pe care poate multi dintre noi le-am dat candva uitarii.
"Taina colindelor si a cantecelor de Craciun se afla in cuvantul caruia muzica ii daruieste insemnatatea cuvenita. Albumul ce poarta si denumirea turneului vine ca o incununare a unui timp sfant, a unor sentimente pe care mi-am propus sa le insufletesc cu muzica-mi umila.
Craciunul e mai mult decat o sarbatoare, e puntea stabilita intre sacru si profan, e vremea sfanta in care Mantuitorul se naste si care aduna intr-o singura simtire, dorul si viata, bucuria si linistea. Colinda lumii o pastreaza in lumina si fiecare moment e prilej de reinnoire sufleteasca, de impacare cu sine si cu cei din jur.
Tocmai de aceea, prin turneul "Din lumina unui Craciun", imi doresc sa va ofer o perioada in care, impreuna cu muzica mea, sa pastrati lumina, linistea, impacandu-va cu sufletul vostru." (Paul Surugiu - Fuego)
Turneul va fi realizat cu sprijinul: S.C. "Proxima Moda" S.R.L. Panciu (manager general Elena Stoica), "Hidroconstructia" S.A. Bacau si "Monsson Group". Parteneri: "Familia Favorit", "Cotnari", "Lulyon by Proxima Moda", "Libertatea", "Actualitatea muzicala", Editura "Anamarol", Asociatia Culturala "Regal D'Art", "Confluente literare", "Euromusic".
Pentru informatii suplimentare, puteti suna la numărul de telefon: 0746-774204.
Va prezentam, in premiera, programul turneului, urmand ca ulterior sa revenim cu eventualele modificari:
- 7 decembrie, ora 19.00 - Targoviste, Casa de Cultura a Sindicatelor
- 8 decembrie, ora 19.00 - Constanta, Casa de Cultura a Sindicatelor
- 9 decembrie, ora 19.00 - Galati, Teatrul Muzical "Nae Leonard"
- 10 decembrie, ora 19.00 - Iasi, Teatrul National "Vasile Alecsandri"
- 11 decembrie, ora 19.00 - Barlad
- 12 decembrie, ora 19.00 - Adjud, Casa de Cultura "Tudor Vornicu"
- 13 decembrie, ora 19.00 - Focsani, Ateneul Popular "Mr. Gh. Pastia"
- 14 decembrie, ora 19.00 - Bacau, Teatrul Municipal "George Bacovia"
- 15 decembrie, ora 19.00 – Piatra Neamt, Casa de Cultura a Sindicatelor
- 16 decembrie, ora 18.00 - Sibiu, Filarmonica de Stat – Sala "Thalia"
- 17 decembrie, ora 19.00 - Arad, Atrium Mall
- 18 decembrie, ora 19.00 - Timisoara, Opera Nationala Romana
- 19 decembrie, ora 19.00 - Oradea, Casa de Cultura a Sindicatelor
- 20 decembrie, ora 19.00 - Cluj Napoca, Casa de Cultura a Studentilor
- 21 decembrie, ora 19.00 - Brasov, Casa de Cultura – Sala "Reduta"
- 22 decembrie, ora 19.00 - Ploiesti, Casa de Cultura a Sindicatelor
- 23 decembrie, ora 19.30 - Bucuresti, Palatul National al Copiilor.
Autor: Fuego's Blog - Fan Club Fuego Romania

Mai multe detalii: http://fuegoromaniafanclub.blogspot.ro/2013/10/fuego-turneul-national-de-colinde.html

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 853
fuego s blog

Adaugat in urma cu 3813 zile, 19 Oct. 2013

Adaugat de Fuego's Blog

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 139

  • Ai ceva de zis?

    .