poze cum gestionam comportamentele dificile ale copiilor

Cum gestionam comportamentele dificile ale copiilor

Dolj , Craiova. Marţi 23 Octombrie 2018 18:00 - Marţi 23 Octombrie 2018
HOTEL ROYAL

Categorii: Alte Evenimente , Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 40/100

Vino alături de noi la conferință pentru a primi de la un expert îndrumările pentru gestionarea comportamentelor dificile ale copiilor școlari și preșcolari!

Cum gestionăm comportamentele dificile ale preșcolarilor (3-6 ani)

Ca părinte, nu o dată te poți simți copleșit de copilul tău care, deși nici nu a făcut măcar vârsta de școală, pare că a devenit expert în a-ți face viața dificilă și în a te pune în situații neplăcute pe care nu mai știi cum să le gestionezi. Fie că puștiul tău obișnuiește să se trântească pe jos în magazine ori de câte ori îndrăznești să îi refuzi ceva, fie că își lovește colegii de grădiniță doar pentru că i-au atins jucăria, fie că face lucrurile exact pe dos față de cum știe că ai vrea, ca om te lupți să îți ții nervii în frâu, să nu îl lovești așa cum făceau poate părinții tăi, dar ca părinte disperi simțindu-te ineficient. Aplici metode după metode, îi explici, îl cerți și nimic. Niciun rezultat. Te întrebi ce nu merge la tine, la el, în familia voastră. Agresivitatea, opoziționismul, crizele de nervi și mofturile copilului tău îți dau bătăi de cap? Vino la conferinta să afli cât de simplu le poți gestiona, dar mai ales cum poți face ca aceste comportamente să devină doar amintire.

Cum gestionăm comportamentele dificile ale școlarilor mici (6-11 ani)?

Copilul tău merge la școală, dar pare că singurul lui scop este să deranjeze orele, deplasându-se fără rost, vorbind neîntrebat sau făcând pe clovnul? Refuză să își îndeplinească sarcinile de lucru la ore sau pare aerian și niciodată nu știe ce are de lucru pentru acasă? Se plânge că școala este grea, că obosește făcând teme, dar ar sta zile întregi jucându-se pe telefon fără să mănânce și adormind în timp ce butonează? Minte cu ușurință? Pare că vorbești la pereți ori că tot ce îi spui îi intră pe o ureche și îi iese pe alta? Este agresiv verbal și/sau fizic față de colegi, profesori, frați și chiar față de tine? Pare că tot ce face este doar în contra ta? Refuzul școlar, minciuna, agresivitatea și opoziționismul copilului tău îți dau bătăi de cap? Te așteptăm la conferință să afli cât de simplu le poți gestiona, dar mai ales cum poți face ca aceste comportamente să devină doar amintire.

Dăm întâlnire nu doar părintilor ci și cadrelor didactice sau persoanelor care au în îngrijire copii. Pe toți aceștia îi invităm să ne fie alături în proiectului “Un părinte mai bun”, proiect în care IRINA PETREA se implică activ încă din anul 2012.
Adu cu tine întrebările tale și experiențele tale de părinte, de educator și de copil al părinților tăi și împărtășește-le Irinei și tuturor participanților. Cu siguranță, experiențele tale sunt unice chiar dacă seamănă cu ale altora. Cu certitudine, toată lumea va avea de beneficiat dacă tu le împărtășești.

Pe Irina Petrea o cunoști din emisiunile de televiziune “Supernanny”, “Copii contra părinti” și “Cei 7 ani de acasă”, o cunoști din cărțile, publicațiile, articolele și interviurile sale. ACUM o poți cunoaște în realitate și poți să îi adresezi direct întrebările tale.

Cui se adresează conferința: părinţilor, bunicilor, cadrelor didactice, psihologilor, consilierilor școlari și tuturor persoanelor care sunt interesate de educație.

Agenda conferință
17:30 - 18:00 - primirea participanților
18:00 - 19:30 - prezentare
19:30 - 21:00 - întrebări și răspunsuri
* aceasta structură este orientativă în funcție de dinamica fiecărei întâlniri

Locație: CRAIOVA, Hotel Royal
Data: 23 Octombrie 2018
Ora: 18:00
Invitat: Irina Petrea
Investiție: 85 lei
Durată întâlnire: ~ 3 ore
INSCRIERI AICI : http://bit.ly/inscrieriCraiova

Mai multe detalii: https://www.unparintemaibun.ro/conferinte

Pret bilet: 85 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 686

Eveniment postat de organizator

pop

Adaugat in urma cu 2024 zile, 01 Oct. 2018

Adaugat de unparintemaibun

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 40

Alte Evenimente din Craiova
targul de paste craiova 2024

Targul de Paste Craiova 2024

Dolj, Craiova. 19 Apr 2024 - 12 Mai 2024
zilele orasului craiova 2024

Zilele orasului Craiova 2024

Dolj, Craiova. 31 Mai 2024 - 2 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .