poze targul de comert al olteniei
poze targul de comert al olteniei poze targul de comert al olteniei poze targul de comert al olteniei

Targul de Comert al Olteniei

Dolj , Craiova. Vineri 13 Octombrie 2017 10:00 - Duminică 15 Octombrie 2017

Categorii: Alte Evenimente , Targuri , Expozitii si Lansari de carte

TARGUL DE COMERT AL OLTENIEI-13-15 octombrie 2017- Centrul Multifunctional Craiova

TARGUL DE COMERT AL OLTENIEI EDITIA II 13-15 OCTOMBRIE 2017 – CEL MAI MARE EVENIMENT DIN OLTENIA DEDICAT COMERTULUI BUNURILOR DE LARG CONSUM SI SERVICIILOR

Cel mai mare eveniment expozitional din Oltenia dedicat bunurilor de larg consum si serviciilor editia II, se va desfasura pe parcursul a trei zile in perioada 13-15 octombrie 2017 in incinta Centrului Multifunctional Craiova.

Targul de Comert al Olteniei doreste să contribuie la dezvoltarea regiunii Oltenia prin promovarea si punerea in valoare a tuturor activitatilor comerciale desfasurate de companiile si entitatile ce isi desfasoara activitatea in acest areal.

Targul de Comert va oferi expozantilor o oportunitatea unica de a-si pune in valoare produsele, tehnologiile si proiectele de dezvoltare
Veti fi la curent cu investitiile din domeniu, dar si cu ultimele tendinte din industriile de profil. Pe durata targului vor fi organizate conferinte si seminarii, prezentari si demonstratii dedicate in special vizitatorilor specialisti;

In aceeasi perioada cu Targul de Comert al Olteniei 2017, in cadrul Centrului Multifunctional Craiova se vor desfasura alte 2 evenimente:
- AGO Oltenia editia I - Târg de produse si echipamente din domeniul agriculturii si industriei alimentare. Targul AGRO Oltenia doreste să fie un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii si industriei alimentare. Vor fi expuse masini si utilaje agricole, sisteme de crestere si furajare pentru animale, echipamente pentru industria alimentara, produse agroalimentare, servicii de consultanta.
- EXPO Vin Oltenia editia I - Targ de vinuri si produse viticole. In cadrul targului vor expune companii producatoare, importatoare si distribuitoare de vinuri, precum si de echipamente si tehnologii pentru prelucrare, ambalaje pentru bauturi si produse chimice destinate viniculturii.

Companiile prezente la târg vor veni cu oferte promotionale pe toata perioada targului, premii, tombole si vouchere de reduceri. Nu vor lipsi prezentari de produse, degustari si momente artistice care sa trezeasca interesul vizitatorilor.
Campania de promovare a evnimentelor va cuprinde: campanii la radio, televiziuni locale, ziare, dar şi online, prin platforme de social media şi site-uri specializate, afişe, flyere, newsletter, comunicate de presă, menite sa atraga un numar de peste 10.000 de vizitatori.
In zilele de sambata si duminica va fi pus gratuit la dispozitia vizitatorilor transport tur - retur, din principalele cartiere ale orasului pana la locul de desfasurare a evenimentului.

Targul de Comert al Olteniei este organizat de catre SC PS Multiservices SRL, in parteneriat cu Primaria Craiova si Consilul Judetean Dolj.
Perioada de desfasurare :
13-15 OCTOMBRIE 2017
Program Targ :
Vineri: 10.00 - 19.00
Sambata: 10.00 - 19.00
Duminica: 10.00 - 16.00
Locatie :
Centrul Multifunctional Craiova, str. Targului nr 26.
Contact organizator:
Tel:0251 510 283/ 0723183 909
E-mail: office@targdecomertoltenia.ro
www.targdecomertoltenia.ro
Facebook @ Targul de Comert al Olteniei

Mai multe detalii: http://targdecomertoltenia.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2399

Eveniment postat de organizator

ps multiservices

Adaugat in urma cu 2564 zile, 21 Mar. 2017

Adaugat de psmultiservices

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Craiova
concert tudor gheorghe la craiova

Concert Tudor Gheorghe la Craiova

Dolj, Craiova. Duminică 7 Aprilie 2024
targul de paste craiova 2024

Targul de Paste Craiova 2024

Dolj, Craiova. 19 Apr 2024 - 12 Mai 2024
zilele orasului craiova 2024

Zilele orasului Craiova 2024

Dolj, Craiova. 31 Mai 2024 - 2 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .