poze festivalul national de muzica usoara pentru copii micul artist

Festivalul National de Muzica Usoara pentru Copii “Micul Artist”

Dolj , Craiova. Joi 8 Septembrie 2011 12:00 - Sâmbătă 10 Septembrie 2011
Teatrul Liric “Elena Teodorini” din Craiova

Categorii: Festivaluri

Asociatia Româna a Tinerilor cu Initiativa organizeaza, în perioada 8 - 10 septembrie 2011, editia a VIII-a a Festivalului National de Muzica Usoara pentru Copii “Micul Artist” in Craiova

Asociatia Româna a Tinerilor cu Initiativa organizeaza, în perioada 8 - 10 septembrie 2011, editia a VIII-a a Festivalului National de Muzica Usoara pentru Copii “Micul Artist”. Evenimentul va avea loc la Teatrul Liric “Elena Teodorini” din Craiova. Festivalul ofera cadrul de afirmare a unor talente autentice - pe de o parte, iar pe de alta parte încurajeaza schimburile cultural-artistice. Este un festival unic din punct de vedere al interesului deosebit pe care îl acorda nu numai participantilor, cât si parintilor si profesorilor. Astfel, la sugestia însotitorilor prezenti la editia anterioara (din cadrul workshop-urilor pentru parinti), concursul se va desfasura pe patru categorii de vârsta:

* 6-8 ani (9 ani neîmpliniti pâna la data concursului)
* 9-11 ani (12 ani neîmpliniti pâna la data concursului)
* 12-14 ani (15 ani neîmpliniti pâna la data concursului)
* 15-17 ani (18 ani neîmpliniti pâna la data concursului)

Festivalul va avea o singura sectiune de concurs: interpretare. Cei mai talentati concurenti din fiecare categorie de vârsta vor primi premii I, II, III si mentiuni, precum si premii speciale oferite în functie de optiunile juriului, presei sau sponsorilor. Festivalul este considerat un punct de referinta în carierele muzicale ale tinerilor artisti din tara. Între laureatii “Micul Artist” s-au numarat artisti precum Andreea Ioncea - câstigatoarea trofeului editiei I a festivalului si una dintre finalistii MEGASTAR, Cristian Sanda - câstigatorul premiului I a editiei a II-a a festivalului si reprezentantul României la Eurovision Junior 2006, Madalina Lefter – câstigatoarea trofeului editiei a VI-a a festivalului si reprezentanta României la Eurovision Junior 2008. Din experienta anilor trecuti, estimam participarea a peste 200 de copii la preselectia pentru festival, dintre care urmeaza a fi selectati maximum 60 de concurenti.

Mai multe detalii: http://www.arti.ro

Comenteaza pe Facebook
andra elena

Adaugat in urma cu 4723 zile, 12 Iul. 2011

Adaugat de salexandra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1700

  • Ai ceva de zis?

    .