poze lara fabian friends pop opera

Lara Fabian & Friends / Pop-Opera

Dolj , Craiova. Duminică 17 Noiembrie 2019 19:00
Sala Polivalenta, Bvd. Știrbei Vodă

Categorii: Muzica si Concerte

Spectacolul-eveniment „Pop Opera” susținut de Lara Fabian face parte din ediția a XVI-a a Festivalului Internațional „Elena Teodorini” organizat de Opera Română Craiova

Lara Fabian, artista ale cărei performanțe live transmit o emoție rar întâlnită într-o sală de spectacol, a pregătit spectacolul-eveniment „Pop Opera” special pentru publicul craiovean. Evenimentul din 17 noiembrie 2019 face parte din ediția a XVI-a a Festivalului Internațional „Elena Teodorini” organizat de Opera Română Craiova.

La Sala Polivalentă din Craiova, iubitorii muzicii vor putea savura un altfel de concert Lara Fabian, pentru care faimoasa interpretă a selectat cele mai frumoase piese interpretate în cei peste 30 de ani de carieră muzicală.

Lara Fabian a vândut peste 20 milioane de albume în întreaga lume, iar anul acesta revine în forță cu un nou turneu mondial „50 World Tour”. Turneul va fi o celebrare a aniversării de 50 de ani ai Larei Fabian, iar spectacolul îi va celebra cei peste 30 de ani de carieră, muncă concentrată în 14 albume cu succes internațional. Noul album în limba franceză, „Papillon”, a fost lansat pe 8 februarie 2019. Piesele de pe noul album sunt definite de emoția și căldura hit-urilor care au consacrat-o pe mult iubita artistă.

La Sala Polivalentă din Craiova, Lara Fabian va interpreta atât melodiile noi, cât și piese celebre precum „Je t’aime” și „Je suis malade”.

Surpriza spectacolului o reprezintă duetul inedit cu renumitul tenor român Bogdan Mihai, un tânăr artist cu o carieră fulminantă, ale cărui calități muzicale i-au deschis porţile marilor teatre de operă din lume, printre care: Opera de Stat din Stuttgart, Opera Germană din Berlin, Teatrul Chatelet şi Teatrul Champs Elysees din Paris, Opera din Montreal, Dubai Opera House, Teatrul Verdi din Trieste, Teatrul Bolshoi din Moscova.

BILETE
Premium - 150 lei
VIP 1 - 119 lei
VIP 2 - 109 lei
Categoria 1 - 59 lei
Categoria 2 - 49 lei
Categoria 3 - 39 lei

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/467799340436962/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 976
Cuvinte cheie: Craiova
corina hebristean

Adaugat in urma cu 357 zile, 22 Aug. 2019

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

Alte Evenimente din Craiova
concert directia 5 povestea noastra

Concert Directia 5 - Povestea Noastra

Dolj, Craiova. Duminică 1 Noiembrie 2020
scoala de numerologie romeo popescu

SCOALA DE NUMEROLOGIE - Romeo Popescu

Dolj, Craiova. 2 Sep 2020 - 2 Sep 2020
  • Ai ceva de zis?

    .