poze we love retro craiova

We Love Retro Craiova

Dolj , Craiova. Sâmbătă 11 Mai 2019 21:00
Sala Polivalenta, Bulevardul Știrbei Vodă 32

Categorii: Muzica si Concerte

We Love Retro, care este din 2014 cel mai mare retro party din România, vine la Sala Polivalentă din Craiova pe 11 mai 2019, unde vor urca pe scenă: Captain Hollywood Project , No Mercy, Mr. President, Rednex, și Brooklyn Bounce Dj

Retrăim împreună cele mai frumoase momente ale anilor 90 cu o producție de excepție marca Spotlights.

No Mercy aduce la Craiova alături de We Love Retro hit-urile “Where do you go”, “My Promise” și “Please Don’t Go”! Solistul trupei a declarat în repetate rânduri că iubește România și abia așteaptă să ne încânte cu cele mai memorabile ritmuri!

Mr. President, unul dintre cele mai mari grupuri eurodance ale anilor 90 vine la We Love Retro Craiova să te încânte cu “Coco Jumbo”, megahit-ul ce a cucerit întreg mapamondul!

Rednex, grupul de artiști suedezi cunoscuți pentru piesa “Cotton Eye Joe” pregătește pentru We Love Retro Craiova un show incendiar, gata să te țină în priză până la răsărit!

Captain Hollywood Project, cunoscuți pentru hit-urile “More and more” și “Only with you” vin să încingă atmosfera la We Love Retro Craiova. Hit-urile ce au dat boom-ul eurodance-ului în Europa anilor 90 vor fi reascultate cu melancolie de publicul We Love Retro pe 11 mai la Sala Polivalentă.

BROOKLYN BOUNCE sunt doi producători germani de muzică trance. Au creat remixuri ale unor piese de la Scooter și Kool & the Gang. „The Theme”, „Get ready to Bounce”, „Take a Ride” și “The Real Bass” precum și multe alte hituri se vor auzi live în mai la Craiova.

Accesul la eveniment se va putea face incepand cu ora 20:00!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Bilete
Diamond Seat - 119 lei
Regular Seat - 89 lei
Golden Dance - 99 lei
Standard Dance - 69 lei

Mai multe detalii: https://www.iabilet.ro/bilete-we-love-retro-craiova-41343/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1824
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Craiova
corina hebristean

Adaugat in urma cu 1848 zile, 30 Mar. 2019

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

Alte Evenimente din Craiova
targul de paste craiova 2024

Targul de Paste Craiova 2024

Dolj, Craiova. 19 Apr 2024 - 12 Mai 2024
zilele orasului craiova 2024

Zilele orasului Craiova 2024

Dolj, Craiova. 31 Mai 2024 - 2 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .