poze frozen regatul inghetat

Frozen Regatul Inghetat

Dolj , Craiova. Marţi 28 Noiembrie 2023
Teatrul Național Marin Sorescu

Categorii: Spectacole si Filme

Spectacolul EVENIMENT “FROZEN, REGATUL ÎNGHEȚAT” vine la Teatrul Național Marin Sorescu din Craiova pe 28 Noiembrie 2023 de la ora 18,00 .

Theater du Soleil Entertainment și echipa musicalului “Frozen Regatul Înghețat”, vă invită să luați parte la un spectacol magic, cu personaje îndrăgite și cunoscute, atât de cei mici cât și de cei mari.

După reprezentațiile de succes de până acum, spectacolul revine la Craiova, cu o adevărată surpriza.

Este un show grandios o adaptare de Zully Mustafa, un spectacol muzical în limba română, cu dansuri și momente de balet unice, costume și decoruri de basm, care îi vor purta pe cei mici și mari într-o lume de vis alături de cele mai îndrăgite personaje: Prințesa Anna, Regina Elsa, Hans, Kristoff , Olaf și multe altele.De ce nu ar trebui să ratați așa ceva? Vă putem da o mie de motive pentru a fi alături de noi! Însă pentru a vă convinge că într-adevăr trebuie să faceți parte din noua noastră poveste, vă spunem doar atât: va fi o lume de basm, din care nu veți mai vrea să ieșiți. Va fi magie, vor fi decoruri de basm, proiecții 3D, va fi cântec și dans. Va fi bucurie! Într-un cuvânt : copilărie! Voi când ați fost ultima oară copii?Vă așteptăm alături de o echipă de profesioniști. În rolurile principale îi veți putea aplauda pe: Emil Mitrache (Americanul) - Nepotul Trol, Mihaela Măcelaru - Răspandac, Vasile Filipescu / Jean Lemne - Regele Trol, Nicole Cryss Chiscociu - Elsa, Alexandra Tudorache / Maria Marin - Anna, Sergiu Antoniu Roban - Hans, Dragoș Darius Sorin - Cristoff, Constantin Țintă - Olaf, Maria Marin- Sven / Prinț, miscare scenica si dans Oana Daniela Ioniță (Dance Planet)Decorurile au fost o inovație folosindu-se tehnica de proiecție high- tech 3D virtual reality background, combinată cu efecte de lumină și cu elemente de mobilier real, o premieră pentru un spectacol de teatru românesc.Regia: Elena Nicolau

Compozitor: Nicolae Caragea (Rep. Moldova)

Scenariul: Zully Mustafa

Coregrafia: Oana Daniela Ioniță

Scenografia: Ovidiu Pascal

Costume: Geanina Punkoști.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 419
Cuvinte cheie: Craiova
valentina

Adaugat in urma cu 340 zile, 18 Aug. 2023

Adaugat de ValiBarbu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1598

  • Ai ceva de zis?

    .