poze harlem globetrotters la sala polivalenta craiova

Harlem Globetrotters la Sala Polivalentă Craiova

Dolj , Craiova. Vineri 24 Mai 2019 20:00
Sala Polivalenta Craiova

Categorii: Sport si Excursii

Harlem Globetrotters, unii dintre cei mai faimoși baschetbaliști din lume, ajung la Sala Polivalentă din Craiova pe 24 mai 2019. Evenimentul face parte din turneul "Harlem Globetrotters Fan Powered World".

Bilete Harlem Globetrotters la Craiova

Earlybird
BILET ADULT – 112 lei
BILET COPIL – 56 lei
Preț întreg

BILET ADULT – 140 lei
BILET COPIL – 70 lei

Harlem Globetrotters sunt cunoscuți pentru abilitățile lor uimitoare de baschet, umor, dar și pentru implicarea lor socială, prin acte caritabile pe teren și în afara acestuia. O echipă de baschet care a depășit și mutat normele baschetului clasic, fiind arhicunoscută în cultura sportului și a divertismentului.

Fanii baschetului vor avea ocazia unică de a se apropia de acțiune, mai mult ca oricând. Noul turneu oferă fanilor oportunități multiple de a interacționa cu superstar-urile Globetrotters, în timpul meciului, dar și după meci.

Echipa Harlem Globetrotters a fost fondată de Abe Saperstein în 1926, în Chicago, Illinois, cu 20 de ani înaintea fondării Ligii Naționale de Baschet American (NBA). Primul meci oficial a fost jucat pe 7 ianuarie 1927, iar de-a lungul anilor, echipa a jucat peste 26.000 de meciuri-spectacol, în 123 de țări, fiind primiți cu bratele deschise de pasionații de baschet de toate vârstele.

Jucătorii au demonstrat ca pot fi entertaineri și în afara terenului, apărând în două filme de la Hollywood în anii '50. Începând cu anul 1970, echipa a apărut constant la emisiunile televizate sâmbătă dimineața, a rezolvat mistere împreună cu Scooby-Doo, a apărut în două seriale animate create de Hanna-Barbera, dar și în propria emisiune televizată live "Harlem Globetrotters Popcorn Machine". Pentru a le încununa meritele, în anul 1982, Harlem Globtrotters a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Mai multe detalii: https://www.infomusic.ro/agenda/harlem-globetrotters-baschet-craiova-2019/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 925
Cuvinte cheie: Craiova
corina hebristean

Adaugat in urma cu 1939 zile, 30 Mar. 2019

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

  • Ai ceva de zis?

    .