poze targ de nunti wedding fever editia a vi a

TARG DE NUNTI "WEDDING FEVER" EDITIA A VI-A

Dolj , Craiova. Vineri 27 Februarie 2015 10:00 - Duminică 1 Martie 2015
Centrul Multifunctional din Craiova ( zona Romanesti)

Categorii: Targuri

Targul de nunti "Wedding Fever" 2015


Wedding Fever este cel mai mare targ de nunti din regiunea Oltenia. Cea de-a VI-a editie a targului de nunti „Wedding Fever” se va desfăşura în perioada 27 februarie -1 martie 2015, în cea mai noua si moderna locatie din oras –Centrul Multifunctional din Craiova ( zona Romanesti).
Evenimentul va reuni zeci de furnizori de servicii şi produse necesare organizării de evenimente.Expozanţii provin din domenii complementare, precum: florării, firme care închiriază corturi de nuntă, producători sau distribuitori de invitaţii, mărturii şi accesorii de nuntă, restaurante profilate pe nunţi, laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet şi lumini, formaţii de muzică şi MC, saloane de înfrumuseţare, creatori sau distribuitori rochii de mireasă, agenţii de turism, cât şi agenţii full-service de organizare de evenimente.

Wedding Fever se va deschide cu o conferinţă de presă, pe 27 februarie 2015 , la ora 10:00, la Sala de Conferinta a Centrului Multifunctional din Craiova. În continuare târgul va include evenimente interactive şi creative, precum: show-uri demonstrative de beauty, valsul mirilor, micro-recital de muzică clasică, muzică live şi tombolă pentru vizitatori.

In cadrul evenimentul va fi disponibil si un stand cu rochii de mireasa second hand, denumit generic „Rochii de maritat” unde viitoarele mirese au posibilitatea sa isi achizitioneze rochiile unor creatori cunoscuti chiar si la jumatate de pret.

Evenimentele proiectate sunt menite să-i inspire şi să îi sprijine pe viitorii miri în luarea deciziilor potrivite pentru nunta lor, în acord cu aşteptările şi personalitatea acestora.

Mai multe detalii despre expozanti, evenimente si concursuri puteti gasi pe pagina dedicata evenimentului: www.facebook.com/targdenunticraiova

Mai multe detalii: http://www.facebook.com/pages/Targ-de-nunti-Craiova/321757566030

Pret bilet: 3 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1311

Eveniment postat de organizator

irina miertescu

Adaugat in urma cu 2432 zile, 20 Feb. 2013

Adaugat de Irina10228

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Craiova
andra tradi ional

Andra - "Tradițional"

Dolj, Craiova. Sâmbătă 16 Noiembrie 2019
 smiley_omul la craiova turneu national

@Smiley_Omul la Craiova - Turneu National

Dolj, Craiova. Luni 25 Noiembrie 2019
concert 5gang

Concert 5GANG

Dolj, Craiova. Sâmbătă 26 Octombrie 2019
lara fabian friends pop opera

Lara Fabian & Friends / Pop-Opera

Dolj, Craiova. Duminică 17 Noiembrie 2019
  • Ai ceva de zis?

    .