poze winter bazaar craiova 2017

Winter Bazaar Craiova 2017

Dolj , Craiova. Sâmbătă 25 Noiembrie 2017 10:00 - Duminică 26 Noiembrie 2017
Centrul Multifunctional Craiova, strada Targului nr 26

Categorii: Targuri

Centrul Multifuncțional Craiova vă invită în perioada 25-26 noiembrie 2017 la “Winter Bazaar Craiova 2017”, ed. I, o expoziție cu vânzare de articole pentru copii, produse apicole, cadouri inedite, articole vestimentare, produse cosmetice, hand – made, etc.

Numeroși expozanți, dar și o serie de spectacole și ateliere de creație, de painting și desen pentru copii, sunt pregătite și se desfășoară pe parcursul celor două zile, în intervalul orar 10:00 – 18:00.
In cadrul evenimentului organizat, Prokinetic si Arca Med vor derula un set de analize gratuite pentru copii. Prokinetic va efectua analize importante in depistarea din timp a scoliozei la copii. Arca Med va verifica igiena orala a celor mici. Bebeti Play va amenaja un spatiu de joaca si activitati dedicate copiilor.
Toți copiii care vor participa la activitățile desfășurate de Bebeti – Prokinetic – Arca Med vor beneficia de un voucher gratuit la clubul de joacă Bebeti Play.
Atelierele de creație pentru copii sunt realizate în colaborare cu Palatul Copiilor Craiova și Biblioteca Județeană “ Alexandru si Aristia Aman”
Împreună cu dna Dorinela Pănescu, Alina Dumitru și CFR Călători Craiova se va desfășura și o acțiune de caritate ce constă în strangerea de fonduri, dar și haine, jucării, cărți pentru copiii nevoiași din centrele de plasament ale Craiovei. Având în vedere că se apropie Sărbătorile de iarnă, toți vizitatorii au posibilitatea de a face o faptă bună în sprijinul acestor copii.
• Sâmbată, 25 Noiembrie, în cadrul evenimentului are loc și Festivalul Național de muzică ușoară, populară, instrumentală și dans “ Voci de aur”, ediția I, organizat de dna Dorinela Pănescu și Alina Dumitru.
• Duminică, 26 Noiembrie, vă așteptăm cu :
- Ora 11:00 - Concert de colinde – Ansamblul Folcloric “Cununița” – Palatul Copiilor Craiova.
- Ora 12:00 – Concert de colinde – Liceul de Arte “ Marin Sorescu”.
- Ora 13:00 – Muzică ușoară : Alexandra Pănescu, Bianca Dumitru, Diana Feraru, Daria Cojocaru; Muzică populară : Palatul Copiilor Corabia.
- Ora 15:00 - prezentare de rochii pentru scenă și defilare în costume populare.

Intrarea este liberă!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 418
Cuvinte cheie: Craiova
lavi

Adaugat in urma cu 914 zile, 23 Nov. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Craiova
summer spell 2020

Summer Spell 2020

Dolj, Craiova. 7 Aug 2020 - 8 Aug 2020
concert directia 5 povestea noastra

Concert Directia 5 - Povestea Noastra

Dolj, Craiova. Duminică 1 Noiembrie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .