poze festivalul familiei 12 iunie 2021 ferma pedagogica sabareni

FESTIVALUL FAMILIEI - 12 IUNIE 2021 - FERMA PEDAGOGICA SABARENI

Giurgiu , Sabareni. Sâmbătă 12 Iunie 2021 10:00 - Sâmbătă 12 Iunie 2021
Ferma Pedagogica

Categorii: Festivaluri

Numar min/max participanti: 1/100

FESTIVALUL FAMILIEI va avea loc pe 12 iunie 2021 si propune strangerea de fonduri pentru educatie sub forma unui concept unic in Romania.

FESTIVALUL FAMILIEI se va desfasura Sambata – 12 iunie 2021 – 10:00 – 20:00 in cadrul locatiei Ferma Pedagogica Sabareni. Informatii detaliate aici: www.asociatiepentrueducatie.ro/festivalul-familiei/

La FESTIVALUL FAMILIEI participantii se vor distra cu jocurile de familie puse la dispozitie in cadrul evenimentului, vor participa la activitati distractive, vor invata lucuri noi la atelierele creative, se vor intrece la competitiile de familie, dar mai ales vor petrece timp de calitate in familie.

FESTIVALUL FAMILIEI sprijina si promoveaza educatia, respectiv dezvoltarea personala a copiilor. FESTIVALUL FAMILIEI este organizat sub forma unui eveniment de strangere de fonduri (fundraising event) pentru initierea, organizarea si derularea proiectelor educationale / dezvoltare personala, respectiv activitati extrascolare pentru copiii din localitatile Bacu, Joita si Sabareni – judetul Giurgiu. Participarea la eveniment se realizeaza prin oferirea unui donatii pentru educatie la intrarea in cadrul locatiei.

In cadrul evenimentului se vor regasi:
# jocuri de familie
# competitii pentru familii
# vizitare microferma de animale
# plimbare cu cai mici
# activitati eco-friendly
# yard sale
# ateliere educative si creative
…multe surprize

# Companiile care doresc sa sprijine FESTIVALUL FAMILIEI si sa devina PARTENERI ai festivalului pot contacta organizatorul evenimentului.


Despre organizator:
ASOCIATIA PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA SI SOCIALA
Misiunea noastra reprezinta facilitarea accesului la educatie, respectiv desfasurarea proiectelor de educatie nonformala, dezvoltare personala si sociala in randul copiilor si tinerilor.
Site oficial: www.AsociatiePentruEducatie.ro

Despre locatia evenimentului:
FERMA PEDAGOGICA SABARENI este situata in incinta fermei Rulouri de Gazon
Strada Tineretului 53 (DN143A) între Bâcu și Săbăreni, la 7 km vest de București, dupa Chiajna și Dragomirești.
Site oficial: www.FermaPedagogica.ro

# FESTIVALUL FAMILIEI se va desfasura conform dispozitiilor oficiale, prin respectarea si asigurarea masurilor si regulilor prevazute pentru evenimentele organizate in timpul pandemiei pentru a preveni raspandirea COVID-19.

IMPORTANT: Programul / desfasuratorul complet se va prezenta in saptamana evenimentului, iar noutatile si informatiile detaliate vor fi prezentate pe pagina de Facebook a asociatiei: www.facebook.com/asociatie.pentru.educatie si in cadrul evenimentului relizat pe Facebook https://fb.me/e/2nMN3RrNL.

Mai multe detalii: https://asociatiepentrueducatie.ro/festivalul-familiei/

Pret bilet: 1 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 677

Eveniment postat de organizator

andrei popa

Adaugat in urma cu 1043 zile, 21 Mai. 2021

Adaugat de andreipopa

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

  • Ai ceva de zis?

    .