poze circul gartner la targu jiu

Circul Gartner la Targu Jiu

Gorj , Targu Jiu. Joi 23 Iunie 2011 - Duminică 26 Iunie 2011

Categorii: Alte Evenimente

Târgu-Jiu: Show cu elefanţi, cămile, zebre şi reptile, pe insuliţa de pe Jiu

Iubitorii de circ se vor putea bucura în zilele următoare de reprezentaţiile Circului Internaţional Gartner. Circarii pregătesc spectacole deosebite, din care nu vor lipsi jongleriile, numerele executate la trapez, acrobaţii, dar nici momentele de dresură ale animalelor exotice. Cortul va fi amenajat pe insuliţa de pe Jiu.

Din 23 iunie până pe 26 iunie , pe insuliţa de pe Jiu, Circul Gartner ăşi deschide porţile cu câte două spectacole zilnic de la ora 17.00. Circul Gartner va prezenta numere noi de comedie, acrobaţii, jonglerii, şi va aduce în faţă animale sălbatice.

Elefanţi, cămile , ponei, lame, crocodili, zebre şi alte reptile mari şi multe, multe alte surprize vor fi protagoniştii spectacolelor de săptămâna viitoare.

Circul Gartner din Germania are ani întregi de experienţă. Circul este o tradiţie a unei familii ajunse la cea de-a doua generaţie. La intrare în cort spectatorii pot savura băuturi răcoritoare şi alte bunătăţi, iar în pauza spectacolului copiii pot călări poneiisau îşi pot face poze într-o plimbare cu ei.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1635
Cuvinte cheie: Targu Jiu
radu anton

Adaugat in urma cu 4665 zile, 20 Iun. 2011

Adaugat de Radu2.0

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1517

  • Ai ceva de zis?

    .