poze concert dreamgrave

Concert Dreamgrave

Hunedoara , Deva. Sâmbătă 16 Martie 2019 21:00
John's, Mihai Eminescu Nr. 2

Categorii: Muzica si Concerte

Va invitam a lua parte la doua trupe foarte in forma ale Ungariei care canta un prog metal intens, si care vor asigura o noapte frumoasa si intensa, intr-o armonie si frenezie placute si cu siguranta captivante.

DREAMGRAVE abordeaza un metal ingenios care inseamna un amestec de symphonic, progressive si neoclasic, o trupa formata in Septembrie 2012 in Ungaria.

Au in componenta la voce o soprana si un barbat care "amesteca" interesant clean-urile cu growl-urile, si o muzica influentata de mai multe "zone" precum Opeth, Paradise Lost sau Haken.

Primul lor album, intitulat "Presentiment" a fost lansat in Octombrie 2014 si a fost catalogat ca best-seller al Bandcamp. Acest album reprezinta un sunet unic care imbina metalul progresiv traditional cu symphonic, gothic si cu puternice influente de metal extrem.

3 ani mai tarziu, albumul "Monuments" isi doreste a accesa un teren mai progressive si in acelasi timp reprezinta o evolutie clara a trupei, imbinand secvente elongate cu riff-uri prog demonice si pattern-uri oblice de tempo-uri.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 609
Cuvinte cheie: Deva
lavi

Adaugat in urma cu 1883 zile, 31 Ian. 2019

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

  • Ai ceva de zis?

    .