poze  amical de lux pentru muresul deva

Amical de lux pentru Mureşul Deva

Hunedoara , Deva. Vineri 31 Iulie 2009 18:00
Satdionul Cetate

Categorii: Sport si Excursii

Amical de lux pentru Mureşul Deva


Mureşul Deva are programat în această seară cel mai puternic amical din perioada de pregătire, contra echipei din Liga I, Gaz Metan Mediaş. Amicalul cu formaţia lui Cristi Pustai a fost programat pe ultima sută de metri.
Trei jocuri de pregătire în patru zile. Atât vor juca elevii antrenorului Gheorghe Barbu în această săptămână. Dacă miercuri devenii au jucat cu Fortuna Covaci, azi urmează Gaz Metan Mediaş, iar sâmbătă - Jiul Petroşani. Meciul cu medieşenii nu figura în calendarul de pregătire al hunedorenilor, dar odată oferta venită pe adresa clubului, nu putea fi refuzată. "Cei de la Mediaş l-au sunat pe antrenorul Gheorghe Barbu, dacă vrem să jucăm un amical. Având în vedere că Gazul e o echipă de Liga I, a acceptat, chiar dacă a doua zi avem un alt amical, la Petroşani, cu Jiul", a declarat directorul sportiv al Mureşului, Gheorghe Ţurlea.

Partida se va juca la Deva, pe Stadionul "Cetate", începând cu orele 18. Invitaţia de a juca un amical a venit în ultima clipă din partea medieşenilor, care s-au trezit că nu pot evolua în prima etapă din Liga I, cu FC Vaslui. Deoarece moldovenii joacă în cupele europene cu Omonia Nicosia, LPF a fost de acord cu solicitarea celor de la FC Vaslui de a-şi amâna meciul din prima etapă de campionat. La meciul din această seară cu echipa lui Cristi Pustai, antrenorul devenilor, Gheorghe Barbu, are posibilitatea de a testa încă doi jucători veniţi în probe la Mureşul.

sursa:***www.servuspress.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 678
Cuvinte cheie: deva , gaz , metan , muresul , Evenimente Deva
gabriel lup

Adaugat in urma cu 3730 zile, 31 Iul. 2009

Adaugat de darude1979

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3547

  • Ai ceva de zis?

    .