poze carnavalul medieval de la hunedoara 2014

Carnavalul Medieval de la Hunedoara 2014

Hunedoara , Hunedoara. Vineri 29 August 2014 - Duminică 31 August 2014

Categorii: Festivaluri

Atmosfera medievala revine la Castelul Corvinilor in ultimul weekend oficial al verii, 29 – 31 august 2014, la cea de-a II-a editie a Carnavalului Medieval de la Hunedoara.

Pentru 2014, Asociația pentru Promovarea Istoriei României și Primăria Municipiului Hunedoara au pregătit încă trei zile în care tradițiile și legendele locului, arta și gastronomia secolului al XV-lea vor însufleți Castelul Corvinilor.

Veți găsi la curte, pe tot parcursul zilei, ateliere meșteșugărești (olărit, pielărie, țesătură), ateliere de dansuri și jocuri medievale (Curtea Comedianților), concerte de muzică medievală (Truverii, Lupus Dacus, Nomen est Omen) și mini-spectacole (teatru de păpuși – compania MAG, Ordinul Cavalerilor, parada costumelor).

Respectând structura primei ediții a Carnavalului, seara de sâmbătă este destinată spectacolului de teatru ”Credință și Sânge”, care duce mai departe povestea lui Iancu de Hunedoara și-i are în prim plan pe Dan Condurache, Eugenia Șerban, Corneliu Ulici, Denis Ștefan, Octavian Strunilă, Diana Dumitrescu, Dimitrii Bogomaz, Dana Rotaru și Horea Suciu, iar duminică, Horia Vîrlan vă așteaptă la un demo culinar cu rețete de poveste.

Spectacolul de teatru va avea loc în spatele Castelului, dar va putea fi urmărit și pe un ecran led, amplasat pe platoul din față.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Mai multe detalii: http://timisoara.inoras.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3527 zile, 24 Aug. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

  • Ai ceva de zis?

    .