poze festivalul luminii
poze festivalul luminii poze festivalul luminii

Festivalul Luminii

Hunedoara , Hunedoara. Sâmbătă 13 Martie 2010 19:00
Parcul Corvin

Categorii: Festivaluri

Un alt fel de festival, un spațiu de manifestare artistică a tinerelor talente, o atmosferă creată timp de 2 ore, o idee, zeci de mii de lumănări, 11 orașe...

“Redescoperă frumuseţea lucrurilor mărunte"

REDESCOPERĂ
Evenimentul se adresează fiecărui individ în parte, datorită laturii spirituale a acestuia, prin care se dorește eliberarea de stres și revenirea la valori precum încrederea în sine, în ceilalți, altruismul și optimismul. În acest mod, persoanele prezente nu sunt doar spectatori, ci participă activ și trăiesc fiecare, în propriul mod, ideea și spiritul Festivalului Luminii.
Lumina este un vector al ideilor, neavând doar rol estetic, ci de a pune în valoare fiecare viziune sau mesaj transmis.

FRUMUSETEA
Metodele de expresie a acestui mesaj sunt in primul rand de natura artistică, și pot fi: muzică, dans, jonglerie, pictură, fotografie, desen, sculptură.
Prin urmare, festivalul aduce un mare câștig societății printr-o ocazie de promovare și descoperire a tinerelor talente din diferite domenii artistice.

LUCRURILOR MARUNTE
Un element important al festivalului este forța detaliilor, prin care are loc o exemplificare a mesajului care stă la baza acestui eveniment.
Acest mesaj este indus fiecaruia prin ansamblul de detalii (specifice fiecărei locații) care, împreună, formeaza Festivalul Luminii 2010, proiect național.

Mai multe detalii: http://www.festivalul-luminii.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1309

Eveniment postat de organizator

vitantis

Adaugat in urma cu 5095 zile, 12 Mar. 2010

Adaugat de BogdiP

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 25

  • Ai ceva de zis?

    .